- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.252
- 548
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Elin kızını dövmesi sorun değil yaniBaska hicbir sorunu yok ne istersem alir gozum biseyde hic kalmadi sevgisini cok belli eder oper sarilir hasta olurm gunlerce bakar hastanede basimda kalir.hic baska kadin kiz olayi gormedim bir kiz yaziordu ben ugrasamayinca kizi dovdu nisanlimla arami bozma diye.tek sorun benim yanim haric hic gulmez ve dedigim gibi ben haric herkese merhametsiz
oo çok kötü yalnızBaska hicbir sorunu yok ne istersem alir gozum biseyde hic kalmadi sevgisini cok belli eder oper sarilir hasta olurm gunlerce bakar hastanede basimda kalir.hic baska kadin kiz olayi gormedim bir kiz yaziordu ben ugrasamayinca kizi dovdu nisanlimla arami bozma diye.tek sorun benim yanim haric hic gulmez ve dedigim gibi ben haric herkese merhametsiz
Kızı mı dövdüBaska hicbir sorunu yok ne istersem alir gozum biseyde hic kalmadi sevgisini cok belli eder oper sarilir hasta olurm gunlerce bakar hastanede basimda kalir.hic baska kadin kiz olayi gormedim bir kiz yaziordu ben ugrasamayinca kizi dovdu nisanlimla arami bozma diye.tek sorun benim yanim haric hic gulmez ve dedigim gibi ben haric herkese merhametsiz
Yani arsizliga gelemez defalarca uyardi lutfen uzak dur bizden dedi ben kizi aradim bak nisanliyiz yapma dedim ben istersem o elimde dedi sanami kalmis dedi defalarca rahatsiz edildik artik dayanamadiKızı mı dövdü
İlerde sizi dövmeyeceğinin garantisi var mı peki? Zira evlenince aşk ilk gün ki gibi kalmıyor
Yani arsizliga gelemez defalarca uyardi lutfen uzak dur bizden dedi ben kizi aradim bak nisanliyiz yapma dedim ben istersem o elimde dedi sanami kalmis dedi defalarca rahatsiz edildik artik dayanamadi
Tabiki haklisiniz ama kiz defalarca beni aradi sosyal medya hesaplarina adimi soyadimi yazarak elinden alacagim filan yazinca cok uyardik takilmisti artik zor kurtardik yakamizi birakmiyordu bana ben istesem o elimde diyip duruyordu bizimkide kim kimin elinde bakalim diyip aldi elineAyrıntıları anlatınca bu merhamet işi gibi durmuyor maalesef. O meslekten sağlam psikoloji zor çıkıyor. Yol yakınken kaç. O kızı döven siz evlenince neler yapmaz....
Bilemedim ki şimdi. Sevgi bi süre sonra alışkanlığa dönüşecek, çok severek evlenen çiftler bile zamanla ne kavgalar ediyor , merhamet ve Allah korkusu olacak bir eşte. Yoksa hem döver hem aldatır. Sevgi ve ilgi ilk günkü gibi kalmayacak ki. Bence aile büyükleri ile tekrar otur etraflıca bu durumu konuş, ilerde boşanmaktansa baştan ayrılmak en iyisiBaska hicbir sorunu yok ne istersem alir gozum biseyde hic kalmadi sevgisini cok belli eder oper sarilir hasta olurm gunlerce bakar hastanede basimda kalir.hic baska kadin kiz olayi gormedim bir kiz yaziordu ben ugrasamayinca kizi dovdu nisanlimla arami bozma diye.tek sorun benim yanim haric hic gulmez ve dedigim gibi ben haric herkese merhametsiz
Evlendikten sonra sizin tahammül gücünüzün kırıldığı bi zamanda 'arsızlığa gelemiyorum' deyip sizide döver bu adam.. Bide savunuyosunuz kız çok üstümüze geldi diye..Yani arsizliga gelemez defalarca uyardi lutfen uzak dur bizden dedi ben kizi aradim bak nisanliyiz yapma dedim ben istersem o elimde dedi sanami kalmis dedi defalarca rahatsiz edildik artik dayanamadi
Eline yüzüne mesleğine bakacagına karakterine baksaydın o halde adam sonradan böyle olmamış ki hep böyleymiş.Ben böyle biriyle olamam diyorsan atarsın yüzüğü yok atmam diyorsan sızlanman anlamsız
Is savciya polise kalsaydi zaten bziimki bu isin icinde ama dedimki genc kiz yarin oburgun onune cikar siciline isler ugrasmayalim bosver bikar gider dedim bikmadi gercekten bikmadi ailesi bile olabilir bizim kizimiz rahibe degil dediYani arsizliga gelemez defalarca uyardi lutfen uzak dur bizden dedi ben kizi aradim bak nisanliyiz yapma dedim ben istersem o elimde dedi sanami kalmis dedi defalarca rahatsiz edildik artik dayanamadi
Yani hic denk gelmemissniz sanirim dogal olarak hak veriyorum bazi kadinlarin kizlarin nekadar arsiz oldugunu bilemessiznz evliyiz desen olablir bosandirirz diyip pis pis guleni gordum ne yapacaksiniz boyle kizlara siz soyleyin anliyorlarmi saniyosnuz bas edilmiyo gercekten basedilmiyo.bana ne hakaretler savurdu iyki benim elime kalmadi yani simdide baskasinin yuvasini yikaz en azindanEvlendikten sonra sizin tahammül gücünüzün kırıldığı bi zamanda 'arsızlığa gelemiyorum' deyip sizide döver bu adam.. Bide savunuyosunuz kız çok üstümüze geldi diye..
Ne münasebet yaaa hiç bi sebep bi erkeğin bi bayana el kaldırmasını haklı göstermez..
Çok pis sinirlendim şuan
Engelleme butonu var biliyo musunuz? Her yerden engelleyin.. Ulaşamasın size.. Hı başka başka hesaplardan mı ulaşıyo gidin msjlarla birlikte savcılığa.. Şikayette bulunun.. Gözü korkar zaten.. Siz o kızın sicilini düşündüğünüzü söylüyosunuz ama gidip nişanlınızın dövmesine göz yumuyosunuz.. Bu ne yaman çelişkii???Yani hic denk gelmemissniz sanirim dogal olarak hak veriyorum bazi kadinlarin kizlarin nekadar arsiz oldugunu bilemessiznz evliyiz desen olablir bosandirirz diyip pis pis guleni gordum ne yapacaksiniz boyle kizlara siz soyleyin anliyorlarmi saniyosnuz bas edilmiyo gercekten basedilmiyo.bana ne hakaretler savurdu iyki benim elime kalmadi yani simdide baskasinin yuvasini yikaz en azindan
CiddimisinizKanımca asker buldun....
Kaç canım kaç. İleride sana da merhameti olmayacak. Tecrübeyle sabit.
kadınlar kızlar ne biçim bir sınıflandırma?
her yerden engellerdiniz ve konu kapanırdı.bu kadar basit
bize dayakçı nişanlınızı savunmayın boşuna hiçbirimiz size hak vermeyeceğiz
ayrıca kız kadın bayan beybi hanım kız nerden buldu o kadar yavşayacak yüzü?
Kadinlar veya kizlar icin baska nasil adlandirma yapabilirdim acaba.baskalarinin iliskilerini bozmaya pek sicak bakiyorsunuz sanirim.bir yuva kolay kurulmuyor.en basta insanin karakteri onemli farkindaysaniz ben o kiz icin bozmadim nisanimi.tamamkadınlar kızlar ne biçim bir sınıflandırma?
her yerden engellerdiniz ve konu kapanırdı.bu kadar basit
bize dayakçı nişanlınızı savunmayın boşuna hiçbirimiz size hak vermeyeceğiz
ayrıca kız kadın bayan beybi hanım kız nerden buldu o kadar yavşayacak yüzü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?