Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Merinostan beğendiklerim :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar bizim düğün temmuz başında olacak ve şu aralar mobilyacıları gezmeye başladık. yemek masa takımı, konsol ve vitrini evliler senede 2 kere falan kullandıklarını ve evden atmak istediklerini söylediler. o yüzden almaktan vazgeçtik şu an..... belki ilerde konsol alabilirim fikrim değişebilir... bi sürü yer gezdik ve en çok merinosun salon takımlarını beğendik. sizce nasıl bi kombinasyon? :44:

$FashionKT127__3_30012013113557.webp $INTERIORDUVARUNITESIPYM067_091__1_04022013011138.webp

bu da konsol:
$INTERIORYEMEKODASIPYM067_091__1_31012013092713.webp

Kızlar bizim düğün temmuz başında olacak ve şu aralar mobilyacıları gezmeye başladık. yemek masa takımı, konsol ve vitrini evliler senede 2 kere falan kullandıklarını ve evden atmak istediklerini söylediler. o yüzden almaktan vazgeçtik şu an..... belki ilerde konsol alabilirim fikrim değişebilir... bi sürü yer gezdik ve en çok merinosun salon takımlarını beğendik. sizce nasıl bi kombinasyon? :44:

Eki Görüntüle 671035 Eki Görüntüle 671036

bu da konsol:
Eki Görüntüle 671037

çok güzeller canım iyi günlerde kullan bende merinostan almayı düşünüyorum :)

çok güzeller canım iyi günlerde kullan bende merinostan almayı düşünüyorum :)

güzelmiş renkli bi takım cıvıl cıvıl

renkler hoş allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

teşekkür ederim kızlar aminnn inşallah :nazar: bu arada koltuk takımı dışında bi büfe, orta sehpa ve yemek masa-sandalye takımını almayı düşünüyorum. tv'yi büfenin üstüne koyucam. böylece yerden ve temizlikten tasarruf olacak :31: kap kacağı da büfeye tıkınca yer sorunum olmayacak.... zaten benim yığınla kitabım var o yüzden ayrı bi kitaplık yaptırmam şart... :32:

kombinasyon iyi de ben artık renkli takımların bir zaman sonra insanı sıktığını ve değiştirme ihtiyacı oluşturduğunu düşünmeye başladım. onun için ara ve tipik renkler ve kombinasyonlar daha iyi gibi görünüyor bana: beyaz, açık kahve, açık gri, krem, vs gibi.

kombinasyon iyi de ben artık renkli takımların bir zaman sonra insanı sıktığını ve değiştirme ihtiyacı oluşturduğunu düşünmeye başladım. onun için ara ve tipik renkler ve kombinasyonlar daha iyi gibi görünüyor bana: beyaz, açık kahve, açık gri, krem, vs gibi.

canım koltuk takımı zaten vizon renkte olduğu için üzerindeki yastıkları değiştirerek değişik kombinasyonlar yapabilirim diye düşündüm... Büfenin ve aynanın üzerindeki renklerden birini seçerek değiştirebilirim sanırım :34:

Back
X