- Konu Sahibi GubbakCemile
Elimde mevcut mesaj gönderin ozeldenMerhaba bana gönderebilir misiniz satın alabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde mevcut mesaj gönderin ozeldenMerhaba bana gönderebilir misiniz satın alabilirim
Merhaba hala mevcut mu acabaBenim elimde var Ankara’da oturuyorum pozitif sonuç aldım ilk tedavimden kalmıştı
Özelden de yazdım Meriofert 150lik elinizde mevcut mu acabaMeriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Ankaradamı oturuyorsunuzMerhaba hala mevcut mu acaba
Yok ama aldırabilceğim tanıdıklarım var 150 ilk 10 kutu lazım yardımcı olur musunuzAnkaradamı oturuyorsunuz
Elimde o kadar yok maalesef 150 lik var 5 tane sın kullanma tarihi 06/2024 dolapta muhafaza ettimElimde ilaç kalmamıştır
Merhaba yurtdışından getirebiliyor muyuz gümrükte sknti olmuyormuBen Denizli'de en son denizim eczanesinde buldum bu da tutmazsa uzun süre ara vericem bir daha bulamazsam İsviçre'de getirmeyi düşünüyorum
Hiç bir fkrim yok akrabalar var bizim biz bu ay ki aşılama tutmazsa bir yıl ara vereceğiz onlar geldiğinde getiriversinler diye düşündükMerhaba yurtdışından getirebiliyor muyuz gümrükte sknti olmuyormu
Ben almayı düşünüyorum meriofert75 elinizde kaç adet varBenim elimde var Ankara’da oturuyorum pozitif sonuç aldım ilk tedavimden kalmıştı
Benşm elimde 150 lik vardı bu iğneler oda sıcaklığında beklemesi gerekiyormuş ben dolapta muhafaza etmiştim burdan birisi alacaktı doktoruna sordu iğnelere etkisi gitmiştir demişler o yüzdenBen almayı düşünüyorum meriofert75 elinizde kaç adet var
ihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlarMeriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
ihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlarMeriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Bizimde ihtiyacımız vardı ve parayla alcaktik teki 27 Euro dediniz nasıl alsaydikihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlar
Umarım bir gün biseye ihtiyaciniz olduğunda benim durumumu yaşamazsınızihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlar