Hangi il desiniz acabaKızlar meriofert bulabileceğim bi eczane biliyor musun
Bartın danHangi il desiniz acaba
Merioferti ne için kullandırıyorlar acaba ? Rahim kalınlaşması için mi transfer aşamasında. ?İzmirde de yok hiç bir yerde mağdur olduk
Yumurta büyütmek için canım gonal f gibiMerioferti ne için kullandırıyorlar acaba ? Rahim kalınlaşması için mi transfer aşamasında. ?
Yaa öyle mi. Bende transfer aşaması için olduğunu sanmıştımYumurta büyütmek için canım gonal f gibi
Çok fazla tedavisi yarım kalan varmış ilaç bulunamadığı için elinde olan eczanelerde yüksek fiyata satıyor ilaçları. Mesela ilaç raporunuz varsa raporu kabul etmiyor ilaçları ücretli almak zorunda kalıyorsunuz merioferti de tek olarak satmıyor doktorun yazdığı tüm ilaçları o eczaneden ücretli bir şekilde alırsanız merioferti veriyor yine yüksek fiyata tabiNe yapıcaz peki ya bulamazsak
Siz buldunuz mu ben bugün aldım medicalin yanındaki park eczanesindenİzmirde de yok hiç bir yerde mağdur olduk
Bende ordan almıştım son meriofertleri orası da baya ticarete dökmüş reçeteye göre karar veriyor merioferti verip vermemeyeSiz buldunuz mu ben bugün aldım medicalin yanındaki park eczanesinden
Yaa ciddi misiniz ben 500 gibi aldım yani 2 meriofert Bi gonalf 450 için 4 bin tl aldı 3 bine almıştı gonalf ta bir hafta oncesinde demek herkese başka ucretBende ordan almıştım son meriofertleri orası da baya ticarete dökmüş reçeteye göre karar veriyor merioferti verip vermemeyeen son tanesini 600den vermişti
Ben bütün şişli nişantaşı fulya çemberini dolaştım. Taksim plus eczanesinde buldum. İstediğim kadar depodan çektiler kızlarKızlar meriofert bulabileceğim bi eczane biliyor musun
Çok fazla tedavisi yarım kalan varmış ilaç bulunamadığı için elinde olan eczanelerde yüksek fiyata satıyor ilaçları. Mesela ilaç raporunuz varsa raporu kabul etmiyor ilaçları ücretli almak zorunda kalıyorsunuz merioferti de tek olarak satmıyor doktorun yazdığı tüm ilaçları o eczaneden ücretli bir şekilde alırsanız merioferti veriyor yine yüksek fiyata tabi
Ellerinde var reçete ile satmiyorlar sırf para ile alalım diye ya yok ya da kota diyorlar halbuki yok böyle bu durumBen bütün şişli nişantaşı fulya çemberini dolaştım. Taksim plus eczanesinde buldum. İstediğim kadar depodan çektiler kızlar
2 gece önce ilaçlara %30 zam geldiYaa ciddi misiniz ben 500 gibi aldım yani 2 meriofert Bi gonalf 450 için 4 bin tl aldı 3 bine almıştı gonalf ta bir hafta oncesinde demek herkese başka ucret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?