Meriofert

Ne yapıcaz peki ya bulamazsak
Çok fazla tedavisi yarım kalan varmış ilaç bulunamadığı için elinde olan eczanelerde yüksek fiyata satıyor ilaçları. Mesela ilaç raporunuz varsa raporu kabul etmiyor ilaçları ücretli almak zorunda kalıyorsunuz merioferti de tek olarak satmıyor doktorun yazdığı tüm ilaçları o eczaneden ücretli bir şekilde alırsanız merioferti veriyor yine yüksek fiyata tabi

Bende ordan almıştım son meriofertleri orası da baya ticarete dökmüş reçeteye göre karar veriyor merioferti verip vermemeye en son tanesini 600den vermişti
Yaa ciddi misiniz ben 500 gibi aldım yani 2 meriofert Bi gonalf 450 için 4 bin tl aldı 3 bine almıştı gonalf ta bir hafta oncesinde demek herkese başka ucret

Ben bütün şişli nişantaşı fulya çemberini dolaştım. Taksim plus eczanesinde buldum. İstediğim kadar depodan çektiler kızlar

Ben bütün şişli nişantaşı fulya çemberini dolaştım. Taksim plus eczanesinde buldum. İstediğim kadar depodan çektiler kızlar
Ellerinde var reçete ile satmiyorlar sırf para ile alalım diye ya yok ya da kota diyorlar halbuki yok böyle bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…