- 13 Temmuz 2023
- 577
- 265
- 23
Yine yok dedilerSadece Meriofert olarak sorduysanız yok demiş olabilirler gonal f ve meriofert var mı şeklinde sorabilirsiniz
O zaman kalmamış gerçekten demek kiYine yok dediler
Neresi acaba orası bilgi alabilir miyimİstanbulda olsaydınız burada satan bir eczane var
Çağatay eczanesi sultangazide özelden yzarsanız numarasını atayım ama su an ellerinde varmıdır bilmiyorum ben burdan almıstımNeresi acaba orası bilgi alabilir miyim
Neresiİstanbulda olsaydınız burada satan bir eczane var
bu raporlu fiyat mıBende ordan almıştım son meriofertleri orası da baya ticarete dökmüş reçeteye göre karar veriyor merioferti verip vermemeyeen son tanesini 600den vermişti
paralı mı aldınız yoksa raporla mıBen bütün şişli nişantaşı fulya çemberini dolaştım. Taksim plus eczanesinde buldum. İstediğim kadar depodan çektiler kızlar
Hayır canım raporlu vermedi eczane kotam yok dedi ücretli verdibu raporlu fiyat mı
ücreti ne kadardı acaba ? kotam doldu demesi çok saçma geliyor banaHayır canım raporlu vermedi eczane kotam yok dedi ücretli verdi
Bir de nereden aldınız acabaHayır canım raporlu vermedi eczane kotam yok dedi ücretli verdi
İzmirde medical pointin orada park eczanesi var ordan aldım canımBir de nereden aldınız acaba
Merhaba ben raporsuz aldım. Raporum vardı ama özel olduğu için karşılamıyorparalı mı aldınız yoksa raporla mı
merhaba. tedaviniz iptal filan mı acaba neden bu kadar fazla alındı elinizde kaldı merak ettim. bende başlayacağım temkinli almak istiyorumMeriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
tedavim şuan için iptal evet, 8*300 meriofert kullandığımız için 75+150olarak bulmuştum oyle tamamladım hepsini. gonalf dede 900 olarak kullanıyorum 300*3 şeklinde, yumurta toplamadan önceki gün 1*300 verdiği için 300 ve 450 olarak aldım 900lük ilacı 1*300 için bozmayım diemerhaba. tedaviniz iptal filan mı acaba neden bu kadar fazla alındı elinizde kaldı merak ettim. bende başlayacağım temkinli almak istiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah başka sefere... o kadar maliyetli ki ilaçlar allah yardımcımız olsun..tedavim şuan için iptal evet, 8*300 meriofert kullandığımız için 75+150olarak bulmuştum oyle tamamladım hepsini. gonalf dede 900 olarak kullanıyorum 300*3 şeklinde, yumurta toplamadan önceki gün 1*300 verdiği için 300 ve 450 olarak aldım 900lük ilacı 1*300 için bozmayım die
evet malıyetler yuksek ve bazılarıda piyasada bulunmuyor özellikle meriofert, bende yardımcı olmak adına yazdım herkesehakkınızda hayırlısı olsun inşallah başka sefere... o kadar maliyetli ki ilaçlar allah yardımcımız olsun..
ihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlarMeriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
hala elinde var mı acabaşubat ayı gibi almıştım, oda ısısında muhafaza edildi, eczacım oda ısısında olmalı gerek diye belirtmişti, soğuk zincir değil bu iğne grubu. Doktorum bana hiç kullandırmayınca elimde 7 ya da 8 kutu kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?