Meriofert

Aradım ellerinde 1 tane kalmış onu da veremeyebilirmiş size de çok teşekkür ederim yardımınız için

Meriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

Meriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
merhaba. tedaviniz iptal filan mı acaba neden bu kadar fazla alındı elinizde kaldı merak ettim. bende başlayacağım temkinli almak istiyorum

merhaba. tedaviniz iptal filan mı acaba neden bu kadar fazla alındı elinizde kaldı merak ettim. bende başlayacağım temkinli almak istiyorum
tedavim şuan için iptal evet, 8*300 meriofert kullandığımız için 75+150olarak bulmuştum oyle tamamladım hepsini. gonalf dede 900 olarak kullanıyorum 300*3 şeklinde, yumurta toplamadan önceki gün 1*300 verdiği için 300 ve 450 olarak aldım 900lük ilacı 1*300 için bozmayım die

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah başka sefere... o kadar maliyetli ki ilaçlar allah yardımcımız olsun..

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah başka sefere... o kadar maliyetli ki ilaçlar allah yardımcımız olsun..
evet malıyetler yuksek ve bazılarıda piyasada bulunmuyor özellikle meriofert, bende yardımcı olmak adına yazdım herkese

ihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlar

hala elinde var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…