- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
- Konu Sahibi Serra erva zehra esra
-
arkadaşlar dr bana bu ay merional 75 ı.u.
igne verdi10 adet başka kullanan ve netice alan arkadaşlar var mı acaba?
Canım sorun ne çıktı peki? ne için verdi yani iğneyi?
Valla arkadaşım ben bu ilaçtan 25 adet kullandım ama mikroenjeksiyon tedavisi için 15 gün kullandım, yumurta (büyütücü)geliştirici bir ilaç tüp bebek tedavisinde kullanılıyor genelde..Benim yumurtalarım yeterince olgunlaştığında yumurtalar toplanmıştı..Şua an 15 haftalık ikizlerime hamileyim..Allah sizinde yüzünüze baksın inşallah..
rufeydam canım hiçbir bilgim yok .Bu arada tedavin hayırlı olsun :))arada uğra topiğe özletme görüşemiyoruz hiç
aminnnnnn canım inşallah yaaaaaacanım iğne hakkında hiç bilgim yok tedavin inşallah güzel haberlerle sonuclanır yerimseniben
canım bende kullanmadımdan bılgım yok benımde
bende o iğnelerden aşılamada kullandım çok etkili bi ilaç. benim 5 günde toplam 6 tane yumurtan oluşmuştu doktor hemen kesti ilacı kalanları lmama bile gerek kalmadı ama benim aşılama tutmadı ama ilaçla ilgisi yok canım ilaç etkili bi ilaç benim bebiş kısmet değilmiş.sana başarılı tedaviler canım...hihoyyyt
Merhaba.Sanırım bu iğneyi çok kişi kullanmamış,daha çok klomenden bahsediliyor.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedim olmadı.Dün ilk merional iğneyi oldum.Merak ediyorum deneyimlerinizi,bu şekilde çoğul gebelik daha mümkün sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?