- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nasıl gidiyor sürecin bende pkos var. Adetin 3 günü Klomene başladım. Sabah akşam 1 olarak 11. Gün ctesi günü kontrole gittim ve 11cm olmuştu Dr bana merional 75ml 4 kutu verdi çarşamba tekrar kontrolüm var. Araştırayorm hiç bilgi yok sizi gördüm umarım görürsünüz.Kizlar adetin 4 gunu baslqdim yani bugün merional 75ml yumurta büyütmek için sonra catlatma için ovitrelle kullanacağım kullanıp hamile kalan varmi
Canim merhaba ben asilama yaptim ondan kulandim 6 adet 7ggunu gittiğim de 3 yumurta olustu göbekten yaptim çatlatma iğnesi kulandim 8 gunu asilama 6 gunu kısacası daha beklemedeyim iyi bir igne etkisi var kolomende kulandim önceki tedavide o da büyüttü nasip olmadi bende de polikistik varMerhaba nasıl gidiyor sürecin bende pkos var. Adetin 3 günü Klomene başladım. Sabah akşam 1 olarak 11. Gün ctesi günü kontrole gittim ve 11cm olmuştu Dr bana merional 75ml 4 kutu verdi çarşamba tekrar kontrolüm var. Araştırayorm hiç bilgi yok sizi gördüm umarım görürsünüz.
Ay cok mutlu oldum sizin adınıza ilk belirtilerin nelerdi hatırlıyorsan benim asilama 6gunu ama gogusum çok ağrıyor önce ucu sonra kendisi sonra beyaz akintim da gittikçe artıyor ben önceki tedavide bunları yaşamadım göğüs ağrısı hiç çekmedim ilk defaBu iğne sayesinde ikizlerime hamileyim, size de umut olsun inşallah![]()
Aslında hiç belirti yaşamadım ben, akıntım bile olmadı. Aşılama yaptırmamıştık biz, çatlatma iğnesinin 11. Günü test yapıp silik çizgiyi gördüm, ertesi gün de kan verdim. Uzun süre klomen kullanıp yumurta sayısı arttığı halde hamile kalamamıştım, bu iğne çok etkili oldu, size de iyi gelmesini dilerim.Ay cok mutlu oldum sizin adınıza ilk belirtilerin nelerdi hatırlıyorsan benim asilama 6gunu ama gogusum çok ağrıyor önce ucu sonra kendisi sonra beyaz akintim da gittikçe artıyor ben önceki tedavide bunları yaşamadım göğüs ağrısı hiç çekmedim ilk defa
Teşekkürler bende de ise yaramadı öncekileri şimdi de ilk igne kulandim ilk asilama yaptim hayırlısıAslında hiç belirti yaşamadım ben, akıntım bile olmadı. Aşılama yaptırmamıştık biz, çatlatma iğnesinin 11. Günü test yapıp silik çizgiyi gördüm, ertesi gün de kan verdim. Uzun süre klomen kullanıp yumurta sayısı arttığı halde hamile kalamamıştım, bu iğne çok etkili oldu, size de iyi gelmesini dilerim.
İğneyi nasıl kullandınız acaba ? Adetten kaç gün sonra mesela?Aslında hiç belirti yaşamadım ben, akıntım bile olmadı. Aşılama yaptırmamıştık biz, çatlatma iğnesinin 11. Günü test yapıp silik çizgiyi gördüm, ertesi gün de kan verdim. Uzun süre klomen kullanıp yumurta sayısı arttığı halde hamile kalamamıştım, bu iğne çok etkili oldu, size de iyi gelmesini dilerim.
Zamanını hatırlamıyorum doktorum belirlemişti, sık sık yumurta takibi için çağırdı, yeterli olgunluğa gelene kadar devam ettirdi iğneyi. Üç yumurtam vardı, iki tanesi tuttu çok şükür.İğneyi nasıl kullandınız acaba ? Adetten kaç gün sonra mesela?
MaşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucanıza almayı nasip etsin.Bu iğne sayesinde ikizlerime hamileyim, size de umut olsun inşallah![]()
Canim merhaba ben asilama yaptim ondan kulandim 6 adet 7ggunu gittiğim de 3 yumurta olustu göbekten yaptim çatlatma iğnesi kulandim 8 gunu asilama 6 gunu kısacası daha beklemedeyim iyi bir igne etkisi var kolomende kulandim önceki tedavide o da büyüttü nasip olmadi bende de polikistik var
Anladim ben aşılama oldum 8 gunu beklemedeyim göğüs agrisi çekiyorum o kadar nasip ınsallah kalirisCanım merhaba bugun benim kontrolüm vardı. Ctesi 3 yumurta vardı gelişen ama bugun 1 tanesi sağlıklı ve 21mm dedi bugun çatlama iğnesi vuruldum. Yarın ilişki önerdi. Durumuma göre bence diğer ay tüp bebeğe geçiş yapalım dedi. İnşaAllah bu ay nasip olur ikimizede de duana benide kat sen şimdi nasılsın belirtilerin varmı?
Amin çok teşekkür ederim, sizlerin de güzel haberlerinizi alırız inşallahMaşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucanıza almayı nasip etsin.
Amin inşallahAmin çok teşekkür ederim, sizlerin de güzel haberlerinizi alırız inşallah![]()
Naptın sonuç belli oldumuAmin inşallah
Negatif canim tutmadi adet bekliyorumNaptın sonuç belli oldumu
Hakkımızda hayırlısı olsun canımNegatif canim tutmadi adet bekliyorum
Sagol canim qdette oldum sen ne yaptınHakkımızda hayırlısı olsun canım
Benim çatlama iğnesinden sonra 9. Günüm hiç bir belirti yok göğüslerim ağrımaya başladı oda zaten hep adet olmadan başlar bence olmadı. 15 aralık adet günüm bekliyorum. Tüp bebek yaptırma kararı aldım başka yolu kalmadıSagol canim qdette oldum sen ne yaptın
15 .5 gün kalmış insallah hamilesindirBenim çatlama iğnesinden sonra 9. Günüm hiç bir belirti yok göğüslerim ağrımaya başladı oda zaten hep adet olmadan başlar bence olmadı. 15 aralık adet günüm bekliyorum. Tüp bebek yaptırma kararı aldım başka yolu kalmadı