merional iğne kullanmış olanar ya da kullananlar

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
9
0
42
Bursa
mrb arkadaşlar.bugün doktora gittim. geçen ay klomenle bir yumurtam oluşmuştu.ve bu ay iğneye geçtik adı merional. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.arnızda bu iğneyi kullanan ya da kullanmışolan varmı.kaç yumurtanız oldu.

canım ben o ıgneyı kullandım.fakat kalcadan olması lazım.gobekten vurulanı varmı bılmıyorum.Cok guzel bır ek ıgne yumurtan az ıse onu verıyorlar.ek olarak bır veya ıkı yumurta daha olgunlastırıyor.Insallah olur.

merhaba canım benim ilk tüp bebek denemem.doktorum merional verdi ,hergün göbekten.bugün 8. günüm 2 gün daha devam edicekmişim.hayırlısı olsun doktorların kişiye göre seçimi bu heralde ,herkeste farklı ilaç kullanıyorlar

canım ben bu iğneden kullandım
hem göbekten hem kalçadan yapılabiliyor
ama kaç ünite kullandığına bağlı,ben 300 ünite kullandığım için suyu çok oluyordu o yüzden kalçadan oldum
eğer hastane yakınsa kalçadan olmanı tavsiye ederim
benim tek yumurtalığım var 6 7 tane oluyor

mrb kızlar. çok sağolun cevaplar için ben 25 yaşındayım.tedaviye yeni başladık o yüzden yeterli yumurta olusa normal ilişkiyle denicez. benimki 75 ml. il gün 2 toz bi su yani 150 ml .ikinci gün yine aynı. sonra. 3 gün 75 mllik 1 toz bi su. göbekten dediler valla öle yapıcam. bakalım kaç yumoşumuz olcak perşembe randevum var.irtibatı koprmayalım arkadaşlar.

hepiniz için hayırlı olsun arkadaşlar bu göbekten iğneler yakıyor mu merak ettim acıtıyor mu çok cevaplarsanız çok sevinirim bende 19 kasımdan sonra göbekten iğnelere başlıcam kısmetse doktor söylemişti ama hangi marka iğne onu bilmiyorum o gün geldiğinde söylicek doktor bana söylenen göbekten kendin vurucaksın dedi bnde korktum haliyle merak etme alışırsın dedi tereddüt de kaldım günlerde geçiyo her geçen gün sıkıntı basıyo kan görmeye bile dayanamazken iğneyi nasıl vurulcam ya sizleri gerçekten takdir ediyorum iyi cesaret walla ama başa gelen çekilir tabi herşey bebeklerimize kavuşmak için....

baby hem tüp bebek tedavisi sırasında hem de gebe kaldıktan sonra kanda pıhtılaşma problemim dolayısıyla yaklaşık 3 aydır her gün kendime göbekten iğne yapıyorum. iğneler hazır ve tek kullanımlık, yani ilaç şırınganın içinde hazır şekilde açıp iğneyi vuruyosun ve atıyosun. iğnenin ucu boy olarak bir toplu iğnenin yarısı kadar ve çok ince. acı veren birşey değil sinek ısırığı gibi düşün, çok çok nadiren bazen sızlama yapabiliyor vurduktan sonra çok kısa bir süre. stres yapma ve kendin vurmaya alış derim ya da hiç yapamazsan eşine vurdur. umarım tedavin başarılı geçer, hakkında hayırlısı olsun inşallah..

ben hep eşime vurdurmuştum iğnelerimi doğrusu kendim vurmaya hiç cesaret edemedim
evet iğnenin ucu küçücük bişey ama nedense benim her seferinde iğne yerimde sızlama oluyordu
bünyeden bünyeye değişiyor herhalde

çok saol canım verdiğin bilgi için tşkr ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bebşlerimize kavuşuruz....

slm kızlar bende dr takıpe gidiyorum ve geçen ay 5 yumurtam vardı 8 mm klomen verdi ve 1 yumurta 18 mm oldu ve ardından çatlama iğnesi ve negetif sonuç aldık
bu ayda ilaçsız bakılıyorum fakat 12mm olan yumurtalarım 12.gün daaha sonra gitiğimde gerileme başladı 11 mm dedi biri de 9 mm dedi bişey anlamadım valla nasıl oldu hiç duyan varmı aranızda :26:
bide dr um önümüzdeki ay göbekten iğneye başlayacağız olmazsa dedi 1 hafta kendim vurcakmışım korkuyorum :83:

herkese selam,

bende merional kullaniyorum, toplam 7 gundur, sabah aksam ikiser doz, son 3 gunde ikiser doz bir su vuruluyorum kalcadan.

hayirlisi olsun

ama yumurta sayim az, doktor iki tanesi iyi gozukuyor dedi. korkudan uyuyamadim , insallah o ikisine bir sey olmaz,

bir transfer asamasina gelebilsem

arkadaşlar benim .3.tüpbebek denemem proegon150 vemerional 150 yapıyorum fazla yumurtlama sorunu yaşarmıyım çok korkuyorum

merhaba;

bende bugün doktora gittim.banada merional verdi.göbekten veya bacaktan kendin vurabilirsin dedi.ben cesaret edemeyeceğim için hergün aynı saatte acilde vurduracağım.

3 kez klomen kullandım bene kist yaptı.sonra dr um geçen ay kisti yok edecek cyclo-progynova diye bir hap verdi.bugün gittiğimde kist yok olmuş dedi iğneye başlıcaz dedi.15 adet verdi.vajinal jel ve 2 adet çatlatma iğnesi.5 gün sonra yeniden kontrole çağırdı.hayırlısı artık.

aslında herkesin dediği gibi stres olmamak aslında.ama elde değilki.her ay bir hap ile deneme yapıyorsun.bekliyorsun hamilemiyim diye olmayınca hayal kırıklığı.rabbim herkese annelik duygusunu tattırır inş.

Merhaba gebe kalabildiniz mi?

Merhabalarrr bu igne yapildiktan sonra ne zaman iliskiye girmemiz gerek lutfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…