mrb arkadaşlar.bugün doktora gittim. geçen ay klomenle bir yumurtam oluşmuştu.ve bu ay iğneye geçtik adı merional. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.arnızda bu iğneyi kullanan ya da kullanmışolan varmı.kaç yumurtanız oldu.
baby hem tüp bebek tedavisi sırasında hem de gebe kaldıktan sonra kanda pıhtılaşma problemim dolayısıyla yaklaşık 3 aydır her gün kendime göbekten iğne yapıyorum. iğneler hazır ve tek kullanımlık, yani ilaç şırınganın içinde hazır şekilde açıp iğneyi vuruyosun ve atıyosun. iğnenin ucu boy olarak bir toplu iğnenin yarısı kadar ve çok ince. acı veren birşey değil sinek ısırığı gibi düşün, çok çok nadiren bazen sızlama yapabiliyor vurduktan sonra çok kısa bir süre. stres yapma ve kendin vurmaya alış derim ya da hiç yapamazsan eşine vurdur. umarım tedavin başarılı geçer, hakkında hayırlısı olsun inşallah..
hepiniz için hayırlı olsun arkadaşlar bu göbekten iğneler yakıyor mu merak ettim acıtıyor mu çok cevaplarsanız çok sevinirim bende 19 kasımdan sonra göbekten iğnelere başlıcam kısmetse doktor söylemişti ama hangi marka iğne onu bilmiyorum o gün geldiğinde söylicek doktor bana söylenen göbekten kendin vurucaksın dedi bnde korktum haliyle merak etme alışırsın dedi tereddüt de kaldım günlerde geçiyo her geçen gün sıkıntı basıyo kan görmeye bile dayanamazken iğneyi nasıl vurulcam ya sizleri gerçekten takdir ediyorum iyi cesaret walla ama başa gelen çekilir tabi herşey bebeklerimize kavuşmak için....
herkese selam,
bende merional kullaniyorum, toplam 7 gundur, sabah aksam ikiser doz, son 3 gunde ikiser doz bir su vuruluyorum kalcadan.
hayirlisi olsun
ama yumurta sayim az, doktor iki tanesi iyi gozukuyor dedi. korkudan uyuyamadim , insallah o ikisine bir sey olmaz,
bir transfer asamasina gelebilsem
Merhabalarrr bu igne yapildiktan sonra ne zaman iliskiye girmemiz gerek lutfen bilgi verinben hep eşime vurdurmuştum iğnelerimi doğrusu kendim vurmaya hiç cesaret edemedim
evet iğnenin ucu küçücük bişey ama nedense benim her seferinde iğne yerimde sızlama oluyordu
bünyeden bünyeye değişiyor herhalde
Merhabalarrr bu igne yapildiktan sonra ne zaman iliskiye girmemiz gerek lutfen bilgi verin
Ise yaradimi pekiii hani bu igneBende kullandim ama yumurta toplamadan oncemiydi onu hatırlayamadım eger öyleyse istediğin zaman ilişkiye girebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?