Aşılama Merional ine kullananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
9
0
42
Bursa
mrb arkadaşlar.bugün doktora gittim. geçen ay klomenle bir yumurtam oluşmuştu.ve bu ay iğneye geçtik adı merional. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.arnızda bu iğneyi kullanan ya da kullanmışolan varmı.kaç yumurtanız oldu.

merhaba,

ben geçen ay kullandım bu iğneden öyle çok fazla yumurtan olmuyo klomen gibi ilaçlarla daha fazla yumurta oluyor fakat hamilelik olmayınca bazı yumurtalr kiste dönüyormuş dr bana dediği,
zaten 2 yumurta bile olsa yetrliymiş,

bende merional kullandım ama benimki kalcadandı sanırım seninki daha etkili güzel büyümüştü yumişlrim ama sonuc başarısızdı seninki iyi olur inşallah allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin içindede bize

slm kızlar bende subatta merıonal kullandım bende kalcadan kullandım we gobekten oldugunu da hiç duymamıstım dogrusu we 4 falan yumurtam wardı ama sonucum negatıftı onemlı olan yumurtalarım azlıgı coklugu dııl allahın ıstemesı bence dıe dusunuyorum artık bı yumurtası olan bıle hamış olabılıyor oyle dııl mı ?? yapmamız gereken sey bol bol dua etmek allah herkese hayırlı ewlatlar wersın her ısteyene en kısa zamanda annelık duygusunu yasatsın ınsallah ...............

Bende merional iğneyi göbekten kullandım benim sol yumurtalığımdaki çok hızlı büyüdü sağ yumurtalığımdakiler biraz yavaş büyüdü ..toplamda 4 yumurtam vardı....çatlatma iğneside göbekten oldum...30 martta aşılama oldum bekliyorum...

banada dr dün adetimin 3.günüydü merional verdi 8 tane ,prengly catlatma iğnesi verdi birde folik asit verdi Allah yardımcımız olsun kızlar hiç kolay değil hem maddi açıdan hem manevi acıdan zor bi süreç içimdeki isteme duygusunu yenemiorum ne yapsamda

merhaba arkdaşlar sizin sonuçlarınız nasıl oldu? ınşallah hepinizinki tutmuştur
ben de 3 gün önce aşılamamı yaptırdım merional kullandım. bende 5 gün sonunda yani adetimin 7. günü bıraktırdı doktor ilacı. gördüğüm 3 tane yumurta vardı tek tarafta ama diğer tarafı beklemicez dedi doktor 9. günde de aşılamamı yaptı normalde benim kendi yumurtam 13. gün çatlardı ilaç bayağı hızlandırdı umarım işe yarar...
Rabbim hepimizi tez zamanda kavuşturun inşallah

benim sonucum negatif oldu. ama biz doğal yolla denedik. ama çatlamayanlr kist olmuş malesef. bu ay beklemedeyim. umarım tekrar başlayınca bu sefer gelir bebiş

benim sonucum negatif oldu. ama biz doğal yolla denedik. ama çatlamayanlr kist olmuş malesef. bu ay beklemedeyim. umarım tekrar başlayınca bu sefer gelir bebiş

canım negatif olmasına üzüldüm
kısmet inşallah bu ay gelir bebeğin
doktor sana çatlatma iğnesi verdiği halde mi kist olmuş
ooof ne zor işler ya

canım negatif olmasına üzüldüm
kısmet inşallah bu ay gelir bebeğin
doktor sana çatlatma iğnesi verdiği halde mi kist olmuş
ooof ne zor işler ya

evet canım. büyükler çatlamış ama arkadan gelen küçükler byümüş ama çatlayamamışlar. bilmiyorum artık öle dedi doktor. ya öle işte. terslikler bırakmıyo peşim

Bende aşılama için merional iğne kullanıyorum kalçadan. Aşılama yapıcak doktorum bakalım hayırlısı.

arkadaşlar bende 2 aydır klomen ve pregnyl kullandım
sonuç alamadım dr bu ay merional igne verdi 10 tane
ama aşırı tepki vermiş yumurtan çok dedi
pregnyl vermedi
sizce sonuç ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…