Aşılama Merional ine kullananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar karın ağrım Var eğilip doğrulmakta zorluk çekiyorum bulantım da var 7 adet Merional kullandım 150 lik ondan olabilir mi:(

Kızlar karın ağrım Var eğilip doğrulmakta zorluk çekiyorum bulantım da var 7 adet Merional kullandım 150 lik ondan olabilir mi:KK43:
bende fazla bi karın agrısı yapmadı ama hafif mide bulantısı oluyor ama çıkartmıyorum ben bugün 16. iğnemi yaptırcam kutu olarak 20. kutu :) ilk 4 gün 150 yaptırdım sonra 75 e düşürdük yarın da yaptırınca son, ama karın agrısı yapabilir yumurtaları geliştirdiği için hakkımızda hayırlısı olsun :)

Amin dün aşılama yapıldı mahvoldum resmen ağrıyan acıdan doktor rahim eğriliği var dedi ondan zorlandım kanama da oldu evde dinleniyorum inş iyi olurum:( ve inş pozitif sonuç alırım dualarını bekliyorum

Amin dün aşılama yapıldı mahvoldum resmen ağrıyan acıdan doktor rahim eğriliği var dedi ondan zorlandım kanama da oldu evde dinleniyorum inş iyi olurum:KK43: ve inş pozitif sonuç alırım dualarını bekliyorum
inşallah canım hepimizin pozitifle sonuçlanır inşallah benimde salı günü yapılacak aşılamam ilk aşılamamda agrımda kanamamda olmamıştı bakalım bu sefer nasıl olacak sende bana dua et.

Olur ederim tabi ki benimde ilk açılamadı bu kadar şiddetli ağrım kanama olmamıştı bu kez oldu işte çok zordu allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende merional 150 ml kullandım 10 adet.çok kasık ağrım ve bulantım vardı. Çatlatma iğnesi yapilcakti kontrole gtmistim birde baktı ki doktor yumurtam kendiliğinden çatlamış kasık ağrısı yasadinmi dedi evet dedim.yani kasık ağrısı güzel bi belirti.ayyy inşallah hepimiz güzel haberler aliriz

Kızlar karın ağrım Var eğilip doğrulmakta zorluk çekiyorum bulantım da var 7 adet Merional kullandım 150 lik ondan olabilir mi:KK43:

Merhaba canım bende bu ay merional kullanmaya başladım sen sonuç aldın mı etkili mi ilk iğne tedavim puregon kullandım geçen ay histeroskopi oldum bu ay merional verdi daha etkiliymis sende sonuç ne oldu

canim moralini bozmak gibi olmasin ama bendr sonuc husran oldu insallah sende iyi olur ben tüp bebege gececegim artik asilama bitti benim icin siz kac adet kullandiniz

Doktor 5 adet 150 verdi 6.gun kontrole gidicem ama bende pek umut yok tüp bebeğe doğru gidicez galiba hakkımızda hayırlısı
merional bende de hiç etkili olmadı 21 tane kullandım en sonunda 1 tane geliştirebildik, yumurtalarım büyüyüp kendiliginden çatlayıp kayboluyodu en sonunda adetimin 19. gününe kadar 1 tane büyütebildik, adetimin 21. günüde aşılama yapıldı ama tutmadı malesef ocak ayında tüp bebek yapılacak, ama sen moralini bozma herkesin bünyesi farklı rabbim inşallah sana nasip eder bebegini ;)

merional bende de hiç etkili olmadı 21 tane kullandım en sonunda 1 tane geliştirebildik, yumurtalarım büyüyüp kendiliginden çatlayıp kayboluyodu en sonunda adetimin 19. gününe kadar 1 tane büyütebildik, adetimin 21. günüde aşılama yapıldı ama tutmadı malesef ocak ayında tüp bebek yapılacak, ama sen moralini bozma herkesin bünyesi farklı rabbim inşallah sana nasip eder bebegini :KK66:

Sadece merional mi kullandın yumurta oluşturmak için Başka ilaçlar da var ben menegon da kullandım puregon da kullandım her iki sinde de oldukça iyi sayıda yumurta oluştu ama sonuç alamadık bu ay merional verdi sizde acaba yumurta zor mu oluşuyor farklı ilaçlarda da mı yumurta sayınız az

Sadece merional mi kullandın yumurta oluşturmak için Başka ilaçlar da var ben menegon da kullandım puregon da kullandım her iki sinde de oldukça iyi sayıda yumurta oluştu ama sonuç alamadık bu ay merional verdi sizde acaba yumurta zor mu oluşuyor farklı ilaçlarda da mı yumurta sayınız az
ilk aşılamamda menegon kullanmıştım menegonda herşey iyiydi hastaneye her gittigimde ultrason için biraz daha büyümüş oluyordu yumurtam, menegonu 14 tane kullandım,ama merionalde her ultrason için gittigimde stresle çıkıyordum hastaneden, benim büyüyo sandıgım yumurtalar kaybolmuş oluyodu doktorum küçük var onu geliştirelim diyodu tekrar gittigimdem hep hüsran oluyordu, iki aşılamamda da 1 tane yumurta ile aşılama yapıldı, bende yumurtalık rezervi azlıgı var canım ondan da olabilir

ilk aşılamamda menegon kullanmıştım menegonda herşey iyiydi hastaneye her gittigimde ultrason için biraz daha büyümüş oluyordu yumurtam, menegonu 14 tane kullandım,ama merionalde her ultrason için gittigimde stresle çıkıyordum hastaneden, benim büyüyo sandıgım yumurtalar kaybolmuş oluyodu doktorum küçük var onu geliştirelim diyodu tekrar gittigimdem hep hüsran oluyordu, iki aşılamamda da 1 tane yumurta ile aşılama yapıldı, bende yumurtalık rezervi azlıgı var canım ondan da olabilir

Ondan olabilir bende oldukça iyi yumurta oluşuyor doktor diyor bu yumurta sayısı ile hamile kalmaman normal değil diyor ama neden olmuyor bilmiyorum geçen sene klomen ile hamile kaldım düşük yaptım tüplerim de açık herşey normal ama olmuyor

Back
X