canim ben akasarayda tacin mahhalesinde kaliyorum babam alayhan koylu annemde cekiclerli, sen neresindensin ? Canim takma kafana ben sana maaliyetini bildiririm az cok bir arastirmam var ilaclari nerden temin edebilirim falan filan iste sana yardimci olmak isterim bakalim bir benim tedavi nasil gelisecek hayirlisiyla !!... hastaneyi tavsiye edersem bilki gercekten iyiler ben bu on yil icerisinde o kadar doktor hastane gordumki az cok tecrubem var nelere dikkat edilmeli diye cok sarsdilar beni kimisi adam yerine koymadi kimisi ancak para icin cabaladi cok ihmal edildim rabbim tekrar yasatmasin o acilari cok zor gunler yasadim bebeklerimi kaybetmemde faturasiydi yasadiklarimin o yuzden cok arastiriyorum bakiyorum insallah bu kararimda yanilmamda iyi sonuclar alirim rabbimin izniyle (amin)
canım sana merkezin adresini vereyim ordan araştır daha iyi olacak doktorlar hakında oradan bilgi alabilin.www.istanbulivf.com burdan bakabilin.
merhaba mavis ablacagim,canim doktor ne desin sasirdi duyunca anlattiklarmi bir ilac sordu kullaniyormusun diye bende hayir deyince kizdi neden diye sordu bende hollandada onu vermediklerini soyledim. ne zaman gelecegimi sordu tr ye bende onumuzdeki hafta deyince
gelince konusuruz deyip kisa kesti randevu verdi persembe gunune cek heycanladindim elim ayagim titredi konusurken inan kac gundur uyku uyuyamiyorum insallah aldigin kararlar hayirli olurda son olur bu tedavi !!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?