- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
Deneyimli olan arkadaşlar izmir,antalya,ankara da tüp bebek te başarılı olan merkezlerden önerebileceğiniz , başarı oranı yüksek bi yer var mı? fikir verirseniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmirde dr kaan bozkurt özel egedeyken 2 tüp bebek tedavisi ile 2 çocuğum olmuştu. eşim üçüncü çocuk isteyince dr kaan beyin irenbeye geçtiğini öğrenip tekrar ona gittim. ve tekrar bir seferde gebe kaldım şükür. kalp atışlarınıda gördük bebeğimin artık. üç tedavide üç gebelik yaşatan dr kaan bozkurtla görüşmeden karar vermeyin derim.
izmirde dr kaan bozkurt özel egedeyken 2 tüp bebek tedavisi ile 2 çocuğum olmuştu. eşim üçüncü çocuk isteyince dr kaan beyin irenbeye geçtiğini öğrenip tekrar ona gittim. ve tekrar bir seferde gebe kaldım şükür. kalp atışlarınıda gördük bebeğimin artık. üç tedavide üç gebelik yaşatan dr kaan bozkurtla görüşmeden karar vermeyin derim.
Merhabalar yaklasik 1 senedir hastanelerde gecti ömrümüz hep ozel hastane ozel muayene tek memur maasiyla inanin cok yorucu.nasip olursa onerdiginiz doktora bende gitmek isterim fiyatları nasil muayene ücretleri nasil biraz bahsedermisiniz şimdi den allah razi olsun
canım önceki sonuçlarınla birlikte hiç değilse bir görüşüp fikrini al dr kaan beyin. görüşme için ücret almıyor irenbede.dr kaan bozkurt diye irenbeden randevu alman yeterli. telefonda bile uzun uzun yardımcı oluyor.
Allah razi olsun rabbim inşallah annelik duygusunu banada taddirir numara sini nasil bulurum ki
dr kaan bozkurt şimdi irenbede çalışıyor. 4645888 merkezin no su. çok yardımseverdir kendisinde tedavi olmasan bile hiç değilse yol gösterir. kendisinden izin alırsam cep nosunuda yazarım canım.
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. benim yumurtalık rezervim kötü olduğu için iyi bir yer olsun diye araştırma yapıyorum 2. denemem olacak. hizmet, ücret, ve kalacak bi yer açısından da benim için çok önemli tabi
bende yumurta rezervi kötü denenlerdenim. doktorumun benim gibi çok hastası var ve hepimiz önce birkaç ay dhea artı bir sürü destek kullanıyoruz. tüp bebek sırasındada büyüme hormonu dahil bir sürü değişik ilaç eklenecekmiş tedavime. ben şimdilik rezervi desteklemek için dhea ve diğer ilaçları kullanma aşamasındayım. irenbede dr kaan bozkurtla bir görüşsen iyi olur bence.sonuçta yumurtam olurmu bilmiyorum ama hiç değilse moralim düzgün artık.
bende 3ay kadar dhea kullandım. doktor artık kullanma sana faydası olmaz dedi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. benim yumurtalık rezervim kötü olduğu için iyi bir yer olsun diye araştırma yapıyorum 2. denemem olacak. hizmet, ücret, ve kalacak bi yer açısından da benim için çok önemli tabi
dün 6 haftayı geçti ve bebişimin kalp atışları da görüldü:)dr kaan bozkurt düşük riskinin artık yüzde 10 dan az olduğunu söyledi.allahım kucağımda göstersin inşallah.