merkür gerilemesi

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
Hatunlar bu merkür gerilemesi ne oluyo ya
Sürekli duyuyorum öyle bakıyorum
Gerlieyince noluyo ya
Taktım, bilen biri varsa açıklayabilir mi

Gerlieyince noluyo ya
burçların üzerinde ters etki yaratıyor diye hatırlıyorum
hatta yanlış bilgi olmasın merkür dü sanırım,gerilediği zaman elektronik eşya alınmaz diyordu hint astrolojisinde :)

hatta yanlış bilgi olmasın merkür dü sanırım,gerilediği zaman elektronik eşya alınmaz diyordu hint astrolojisinde :)
Allah halla
Değişikmis
Hay Allah razi olsun canım

Haha burclar uzerinde ters etki yaratiyorsa ikizler erkegi icin bu donemde adam oluyorlar diyebilir miyiz

evet bu dönemde elektronik eşya alınmaz, ayrıca bir önceki burcun özelliklerini gösterebiliriiiz

İletişimde sıkıntılar oluyor insanlar arasında, merkür iletişim, haberleşme gezegenidir, sanırım bu iletişim araçlarını da etkiliyor, elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu ara pek anlaşma yapmayın imza atmayın bu ocak ayı düşünme zamanları, şubatta harekete geçin diyorlar :)
Format atmaya korkuyorum şuan

sabah da benim pc açılmadı acaip korktum sonra ikinci denememde açıldı

arkadaş bu zengının ne merkürü geriliyor,ne saturn etki edıyor,hep bıze hep bıze,zengne gitmiş jupiter ohh kebap,boş bunlar,yıllarca kafa yordum,boş boş boş

sabah da benim pc açılmadı acaip korktum sonra ikinci denememde açıldı

Beni henüz elektronik olarak etkilemedi de ruhen sıkıntılıyım ocağın başından beri, enerjim düşük Canım sıkkın, gerginim biraz vs. Biraz sebepli biraz sebepsiz.
İlişkiler içinde Zeynep Turan'ı okumuştum, iyi denilenler ilişkiler bitebilir, hiç ümitli görülmeyenler ciddi bir yola girebilirmiş.
Sabit fikirli burçları daha çok etkiliyormuş bir de.

Oha kizlar benim bilgisayar cökmüs, bir actim her sey silinmis, gitmis. Baya ugrastim halledemedim. Vay be bundan olmasin

Gerlieyince noluyo ya
merkür iletişim gezegeni diye böğürürler sonra adam gibi açıklamadan nokta koyarlar.
1-mesela bir işe başlarız ama bi türlü sonuçlanamaz.
2-lambanın düğmesine basarız şak diye patlar.kapı örtmek için kolunu çekeriz kolu elimizde kalır. televizyonu açarız her zamanki gibi kumanda dan tv içindeki siğortalar artar.
3-trafik kazalarında artış olur.
4- insanlar birbirlerini anlamamaktan tarışmaya başlar.

Valla aynilarini yaşıyorum yaa
Hay sagolasin canim benim
Peki bu gerilimden daha az etkilenmek için yapmamız gereken bişey var mi

Bende bendeki bu nedensiz gerginlik nerden geliyo diyodum
Canim durduk yere sıkılıyor
Bi 5 şubat geleydi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…