burçların üzerinde ters etki yaratıyor diye hatırlıyorumHatunlar bu merkür gerilemesi ne oluyo ya
Sürekli duyuyorum öyle bakıyorum
Gerlieyince noluyo ya
Taktım, bilen biri varsa açıklayabilir mi
Allah hallaburçların üzerinde ters etki yaratıyor diye hatırlıyorum
hatta yanlış bilgi olmasın merkür dü sanırım,gerilediği zaman elektronik eşya alınmaz diyordu hint astrolojisinde :)
burçların üzerinde ters etki yaratıyor diye hatırlıyorum
hatta yanlış bilgi olmasın merkür dü sanırım,gerilediği zaman elektronik eşya alınmaz diyordu hint astrolojisinde :)
sabah da benim pc açılmadıİletişimde sıkıntılar oluyor insanlar arasında, merkür iletişim, haberleşme gezegenidir, sanırım bu iletişim araçlarını da etkiliyor, elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu ara pek anlaşma yapmayın imza atmayın bu ocak ayı düşünme zamanları, şubatta harekete geçin diyorlar :)
Format atmaya korkuyorum şuan
sabah da benim pc açılmadıacaip korktum sonra ikinci denememde açıldı
Oha kizlar benim bilgisayar cökmüs, bir actim her sey silinmis, gitmis. Baya ugrastim halledemedim. Vay be bundan olmasin
iyimişşş olur mu olur he
benimde geçen aylarda merkür gerilemesinde laptopum göçtü. boşa masrafa girdik.Eee benim bilgisayar nolcak simdi, merkur bana laptop borclu
hahahah seni seçtim pikaaççuuuGerileye gerileye benim bilgisayari mi buldu ya
merkür iletişim gezegeni diye böğürürler sonra adam gibi açıklamadan nokta koyarlar.Hatunlar bu merkür gerilemesi ne oluyo ya
Sürekli duyuyorum öyle bakıyorum
Gerlieyince noluyo ya
Taktım, bilen biri varsa açıklayabilir mi
Valla aynilarini yaşıyorum yaamerkür iletişim gezegeni diye böğürürler sonra adam gibi açıklamadan nokta koyarlar.
1-mesela bir işe başlarız ama bi türlü sonuçlanamaz.
2-lambanın düğmesine basarız şak diye patlar.kapı örtmek için kolunu çekeriz kolu elimizde kalır. televizyonu açarız her zamanki gibi kumanda dan tv içindeki siğortalar artar.
3-trafik kazalarında artış olur.
4- insanlar birbirlerini anlamamaktan tarışmaya başlar.
Haha burclar uzerinde ters etki yaratiyorsa ikizler erkegi icin bu donemde adam oluyorlar diyebilir miyiz
Sende haklısın be canım.arkadaş bu zengının ne merkürü geriliyor,ne saturn etki edıyor,hep bıze hep bıze,zengne gitmiş jupiter ohh kebap,boş bunlar,yıllarca kafa yordum,boş boş boş
Bende bendeki bu nedensiz gerginlik nerden geliyo diyodumİletişimde sıkıntılar oluyor insanlar arasında, merkür iletişim, haberleşme gezegenidir, sanırım bu iletişim araçlarını da etkiliyor, elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu ara pek anlaşma yapmayın imza atmayın bu ocak ayı düşünme zamanları, şubatta harekete geçin diyorlar :)
Format atmaya korkuyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?