benim bu konuda astrologların abudik gubidik gevelemelerinden çıkardığım sonuç (yani çok laf kalabalığı yapmadan işin özüne inersek)Valla aynilarini yaşıyorum yaa
Hay sagolasin canim benim
Peki bu gerilimden daha az etkilenmek için yapmamız gereken bişey var mi
Bende bendeki bu nedensiz gerginlik nerden geliyo diyodum
Canim durduk yere sıkılıyor
Bi 5 şubat geleydi.:)
Valla harika bi anlatimin var.:)) en sevdiğim anlatımbenim bu konuda astrologların abudik gubidik gevelemelerinden çıkardığım sonuç (yani çok laf kalabalığı yapmadan işin özüne inersek)
her şeyi akışına bırakmayın."saldım çayıra mevlam kayıra" zamanı değil. azıcık sıkın dişinizi temkinli yaklaşın her şeye.ani ters hareketlerden kaçının sizofrenlere "he hee " deyin geçin.
Aynen atılım zamanı değil atılacak enerjimde yok zatenEvet maalesef bende de var. Son zamanlarda bir kasım da bir de ocakta sıkıldım bu kadar dikkatimi çekti, kasımda ne vardı hatırlamıyorum ama, biraz kapalı havanın sıkıntısı gibi geçti kasım :)
Bu arada ikizlerin gezegenidir merkür biri yazmış ama nasıl etkiliyor onu bilmiyorum
Pc format istiyor atacaktım bu merkür olayını duyana kadar şimdi tereddütteyim
Bu gerginlikten mümkün olduğunca sabırla çıkmak gerekiyor bu süreçte benim anladığım, bir süre sakin ilerlesin her şey, atılım zamanı değil..
Aynen atılım zamanı değil atılacak enerjimde yok zaten
İkizlerin gezegeniymis evet:)Arkadaslar ikizlerin gezegeni ise ikizleri nasil etkiledigini bilen var mi ?
Bi an beni anlattin sandım.İçimde düşünmeden, fevri davranabilme potansiyeline sahip, melankolik, gergin biri var da şu ana kadar iyi geldim biraz azdı bugün zorluyorum, tüm ocak nasıl geçecek bakalım, hayırlısı
Merkür kişinin hangi evindeyse,gerilerken o evde aksaklıklar olur en çok.Yani güneş burcu ikizler olsa bile yıldız haritası önemli olanArkadaslar ikizlerin gezegeni ise ikizleri nasil etkiledigini bilen var mi ?
Merkür kişinin hangi evindeyse,gerilerken o evde aksaklıklar olur en çok.Yani güneş burcu ikizler olsa bile yıldız haritası önemli olan
İnternette doğum haritası çıkartan siteler var ama doğum saati şart başka türlü olmuyorHiiiic anlamam ki, evler haritalar..
Neyse ben benim bilgisayarimi bozdu zaten bu gerileme daha ne yapcak
Merhaba arkadaşlar,
Bu günlerde kendinizi motivasyonsuz, sevgisiz , lgisiz hissediyorsanız... keyfiniz yoksa (hatta alış veriş için bile) bunun nedeni sevgi, eğlence,aşk, lüks'ü temsil eden Venüs'ümüzün çok ağır baskı altında olması. Bu zarif gezegen soğuk öğretmen Satürn ile birleşiyordu (yavaş yavaş uzaklaşmaya başladılar) aynı zamada Mars ve Güneşte Venüsü sıkıştırıyorlar...işte keyifsiz olma nedenimiz bu :))
Peki nekadar daha devam eder derseniz en dibi gördük
3 güne kadar Satürn'den yeteri kadar uzaklaşmış olacak, bir süre daha çok büyük işler yapamayacak olsa da "bir, sıfırdan büyüktür mantığı ile" biraz nefes alabileceğiz.
İyi akşamlar...
''Alıntı''
3 gün kalmış btmesine :)Hımm.. Hadi inşallah, önceki günlerden iyiydim bugün zaten azalsın iyice :)
Canim3 gün kalmış btmesine :)
benim okuduğm yazıda öyle diyor cnmCanim
Ocak.sonuna kadar dediler
Ama 3 gün sonra mı bitiyor bu gerileme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?