Merlin

arturun angut tavırları beni diziden soğuttu ya

uther dirilmeli

dizi güzelmiş,merlin'in ejdarhayı çağırma sahneleri nedense çok hoşuma gdiyor:)

bir kaç yıldır merakla bekledğim dizilerden ingilizce aksanlarıda anlaşılır konuşuluyor gerçi alt yazılı izliyorum ama ordanda takip etmek güzel olutor

sabırsızlıkla 5.sezonu bekliyorum.ama eski bölümlerini de defalarca izleyebilirim en beğendiğim dizi çünkü

sıkı takipçisi olmasamda arada bir bakıyorum.haftasonları izlemesi çok keyifli geliyor:

ozlemisim bu saskin ikiliyi..guzel bir bolumle basladi..benden baska izleyen yok heralde..chess sen izlemeyi biraktin mi yoksa??

merlin başladı mı?
ben haftaya başlayacak zannediyordum:26:
diziyi ben de izliyorum canım

yeni sezon bomba gibi başladı.keşke daha uzun olsa bölümler doyamadan bitiyor

Merlin harika bir dizi. Son sezonunun, son bölümüne kadar izledim. Fantastik dünyasının için kayboluyor insan, çok keyifle izliyorum. Herkese de tavsiye ederim. Öyle diğer fantastik diziler gibi insanın içini kasvetle doldurmuyor. Sıkıcı, bunaltıcı bir dizi değil.

Merlin maalesef kanalın isteği üzerine final yaptı. Daha izlemedim 3 bölümüm kaldı ancak iyi bir final olmadığı söyleniyor. Çok üzüldüm

Son düzenleme:
Merlin maalesef kanalın isteği üzerine final yaptı. Daha izlemedim 3 bölümüm kaldı ancak iyi bir final olmadığı söyleniyor. Çok üzüldüm

bence final guzel bitti..herkesin bekletisini karsilamamis olabilir ama kitabina uygun gitti..sanirim 3 serilik filmi gelecek..bende onu merakla bekliyorum..5 yildir cok severek izliyordum

çok erken bir final oldu. final bekletimi karşılamadı daha yapması gereken şeyler vardı yapamadan bitti sadece merlinin gerçek kimliğini öğrenebildi o kadar

şuan 3 sezondayım, cok güzel eğlenceli heyecanlı bir dizi, bitince cok üzülücem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…