• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merlin

elimdekileri zor izliyorum valla canım, lost, merlin bi sürüde komedim var ama bu gidişle onuda izlicem herhaldekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
möölin sürekli böyle sesleniyorlar möölin arthaa mooogaannaa :)) telffuzları komik ya güzel dizi isliom

möölin sürekli böyle sesleniyorlar möölin arthaa mooogaannaa :)) telffuzları komik ya güzel dizi isliom

:)))))) ayy çok güldürdün beni ya:)))) harbiden oyle sesleniyolar....r harfi yutulurda bu kadar cok yutulmazki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

In a land of myth, and a time of magic, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young boy. His name... mööööliiiiinnnn.kaydirigubbakcemile3

20636_1288326742513_1660544105_776268_1064938_n.jpg

19452_303343578521_756208521_3385735_6787399_n.jpg

ay artur 3. sezon sakal bırakcak galiba, hiç yakışmamış yakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merlin gülünce çok tatlı ya
ingiliz aksanı olduğu için bu kadar yuvarlıyorlar :hulya:

bence aksanlari cok guzel :D bzm konustuklarimiz kim bilir onlara nasil geliyodur :D mesela biz mrlin desek onlarda gulmekten olurdu heralde :D

luna88 sana katiliyorum gulmek ona cok yakisiyo :D
ayrica dizinn espri anlayisina bayiliyorum :D merlin-arthur dialoglari mesela :D

kızlar bu diziyi BBC yapıyo, ingilizce öğrenmek için bire bir, en doğru ingilizce aksağanı aslında:hulya:

bence aksanlari cok guzel :D bzm konustuklarimiz kim bilir onlara nasil geliyodur :D mesela biz mrlin desek onlarda gulmekten olurdu heralde :D

luna88 sana katiliyorum gulmek ona cok yakisiyo :D
ayrica dizinn espri anlayisina bayiliyorum :D merlin-arthur dialoglari mesela :D

bende bayılıyorum ikisinin diyaloglarına gülmekten öldürüyorlar beni

merlin baslayana kdar diğer dizileri takip edeyim dedim ve bugun the tudors a basladık eşimle...1.sezon bitti birgunde:)) sıra 2 ve 3 te..zaten finali var yani 3 .sezonda bitiyo..cok sardı bu dizide...

merlin baslayana kdar diğer dizileri takip edeyim dedim ve bugun the tudors a basladık eşimle...1.sezon bitti birgunde:)) sıra 2 ve 3 te..zaten finali var yani 3 .sezonda bitiyo..cok sardı bu dizide...

kral pek uthera benzemiyo ama demi, bide uther ı beyenmeyizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende izliyorum merlini.

cok cok troll kadının oldugu bölümü begendim.. cok komiktibayanssulusmile

uther cidden yaşının en iyisi maşşallah
allah trolüne bağışlasın dicektim yok midem kaldırmadı o neydi ya öğürmekten izleyemedimdi :sinifsinif:
sezon finali şimdi. en az 6 ay bekletirler yeni sezon için pöfffff:gitme:

uther cidden yaşının en iyisi maşşallah
allah trolüne bağışlasın dicektim yok midem kaldırmadı o neydi ya öğürmekten izleyemedimdi :sinifsinif:
sezon finali şimdi. en az 6 ay bekletirler yeni sezon için pöfffff:gitme:

eylüldeymiş canım ya, ne olurdu sanki bizim diziler gibi bayıltana kadar sürüp sadece yaz tatili arası verselersempatiksalakcinni

bence de canım göbekli möbekli ama karizmatik valla:hulya:

arthurda yahuşuklu ama laaaboshayallersmile
asıl olay lanselot ama oda iki göründü kayboldu. tarihte cidden gunevera giitmiş arthurla evliykene lanselotla fingirdemiş. arthur bi üzülmüş bi üzülmüşki :teselli:

Back
X