Merlin

elimdekileri zor izliyorum valla canım, lost, merlin bi sürüde komedim var ama bu gidişle onuda izlicem herhaldekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
möölin sürekli böyle sesleniyorlar möölin arthaa mooogaannaa :)) telffuzları komik ya güzel dizi isliom

möölin sürekli böyle sesleniyorlar möölin arthaa mooogaannaa :)) telffuzları komik ya güzel dizi isliom

:)))))) ayy çok güldürdün beni ya:)))) harbiden oyle sesleniyolar....r harfi yutulurda bu kadar cok yutulmazki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

In a land of myth, and a time of magic, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young boy. His name... mööööliiiiinnnn.kaydirigubbakcemile3

20636_1288326742513_1660544105_776268_1064938_n.jpg

19452_303343578521_756208521_3385735_6787399_n.jpg

ay artur 3. sezon sakal bırakcak galiba, hiç yakışmamış yakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merlin gülünce çok tatlı ya
ingiliz aksanı olduğu için bu kadar yuvarlıyorlar :hulya:

bence aksanlari cok guzel :D bzm konustuklarimiz kim bilir onlara nasil geliyodur :D mesela biz mrlin desek onlarda gulmekten olurdu heralde :D

luna88 sana katiliyorum gulmek ona cok yakisiyo :D
ayrica dizinn espri anlayisina bayiliyorum :D merlin-arthur dialoglari mesela :D

kızlar bu diziyi BBC yapıyo, ingilizce öğrenmek için bire bir, en doğru ingilizce aksağanı aslında:hulya:

bence aksanlari cok guzel :D bzm konustuklarimiz kim bilir onlara nasil geliyodur :D mesela biz mrlin desek onlarda gulmekten olurdu heralde :D

luna88 sana katiliyorum gulmek ona cok yakisiyo :D
ayrica dizinn espri anlayisina bayiliyorum :D merlin-arthur dialoglari mesela :D

bende bayılıyorum ikisinin diyaloglarına gülmekten öldürüyorlar beni

merlin baslayana kdar diğer dizileri takip edeyim dedim ve bugun the tudors a basladık eşimle...1.sezon bitti birgunde:)) sıra 2 ve 3 te..zaten finali var yani 3 .sezonda bitiyo..cok sardı bu dizide...

merlin baslayana kdar diğer dizileri takip edeyim dedim ve bugun the tudors a basladık eşimle...1.sezon bitti birgunde:)) sıra 2 ve 3 te..zaten finali var yani 3 .sezonda bitiyo..cok sardı bu dizide...

kral pek uthera benzemiyo ama demi, bide uther ı beyenmeyizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende izliyorum merlini.

cok cok troll kadının oldugu bölümü begendim.. cok komiktibayanssulusmile

uther cidden yaşının en iyisi maşşallah
allah trolüne bağışlasın dicektim yok midem kaldırmadı o neydi ya öğürmekten izleyemedimdi :sinifsinif:
sezon finali şimdi. en az 6 ay bekletirler yeni sezon için pöfffff:gitme:

uther cidden yaşının en iyisi maşşallah
allah trolüne bağışlasın dicektim yok midem kaldırmadı o neydi ya öğürmekten izleyemedimdi :sinifsinif:
sezon finali şimdi. en az 6 ay bekletirler yeni sezon için pöfffff:gitme:

eylüldeymiş canım ya, ne olurdu sanki bizim diziler gibi bayıltana kadar sürüp sadece yaz tatili arası verselersempatiksalakcinni

bence de canım göbekli möbekli ama karizmatik valla:hulya:

arthurda yahuşuklu ama laaaboshayallersmile
asıl olay lanselot ama oda iki göründü kayboldu. tarihte cidden gunevera giitmiş arthurla evliykene lanselotla fingirdemiş. arthur bi üzülmüş bi üzülmüşki :teselli:

Back
X