Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya,olur mu ingilterede çekiliyo, zaten BBC çekiyo, ama fransada da benzer bi kale varmış onu diyolar herhalde:hulya:
![]()
ya böyle presmi olur nerenin prensi bu
baban görmesin artur:roflol::roflol::roflol:
Evet. Fransada Pierrefonds kalesifransada çekiliyormuşş
süper bi yer yaboshayallersmile
![]()
![]()
bu ne yaaaa...top galiba bu heruf
ne topu yaaa tiyatrocu çocuk.
bu bölüm savaş çıkarmaya çalışan krala çok güldüm ya, "dünyada arturdan hoşlanmayacak kadın yoktur, nerdeyse ben bile hoşlancam" diyo:roflol:
dayanadım kalan 3 bölümüde seyrettim, nankör morgana, uyuz paçoz:mymeka::mymeka::mymeka:
merlininde destiniysi ne kötü be kardeşim:a015::a015:
hepimiz 2.sezonu bitirdik mi acaba...hatırlarsan ben sana sonraki bölümleri agzımdan kaöırıyordum se3nde anlatma diyordun:))))
morgana ya kızgın mıısnız...acıkcası ben kızamıyorum ..uthere olan nefreti bence olamsı gerekiyor...
ya şimdi kızın adını unuttum hani kötü büyücü vardı uzun kızıl kıvırcık saçlı..ayy neydi adı yaaa....ben o kızı cok begeniyorum...
chess sen legend of the seekerı izlemeye basladınmı...
yawrum yazık merline tüm sorunlarla o uğraşıyorr...dizideki ingiliz aksanına bir ingilizce öğretmeni olarak bayılıyorum:) dizide oynayanlar çok başarılılar...
bence aksanlari cok guzelbzm konustuklarimiz kim bilir onlara nasil geliyodur
mesela biz mrlin desek onlarda gulmekten olurdu heralde
luna88 sana katiliyorum gulmek ona cok yakisiyo
ayrica dizinn espri anlayisina bayiliyorummerlin-arthur dialoglari mesela
![]()
eylüldeymiş canım ya, ne olurdu sanki bizim diziler gibi bayıltana kadar sürüp sadece yaz tatili arası verselersempatiksalakcinni
![]()
artura yakışmamış ama möline yakışmış saç sakal:jeyyar:
valla ya kadersiz mörlin, ama ne kadar doğal, içten ağlamış demi:gitme::gitme:
ne topu yaaa tiyatrocu çocuk.
bence nimueh gwen olsaydı gwen de nimueh.. nimueh kraliçe gibi kızdı.. gwen de cadı gibi zaten.. cast olmamış hiç :umursamaz:
kesinlikle katılıyorum sana ...evet dediğim kızın adı nimueh ti...
nasıl eylül ya.. mayısta değil mi akannehir
valla altyazı sitelerinde filmin maliyeti yuksek oldugundan cekilmeyeceği yazıyor....inşallah doğru değildir..çünkü sabırsızlıkla bekliyorum..
şakasına söylemiştir canım:hulya:
öff ya eylüle bi ton var, niye bunlarda bizim diziler gibi sadece yaz tatili yapmaz kisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
espri anlayışı gelişmiş arkadasım chess:))) beni anladıgın için saolbuyrunnnnnnnnn
valla altyazı sitelerinde filmin maliyeti yuksek oldugundan cekilmeyeceği yazıyor....inşallah doğru değildir..çünkü sabırsızlıkla bekliyorum..
oh my godakannehirakannehir
yok canım ya facebook sayfasına beni bekleyin anacııığıım yazmazlardı öyle olsakaydirigubbakcemile3
mööline de kadersiz dedin ya :roflol:
kadersiz tabii canım ya, tam babasını bulduğu gün babası öldü:gitme:
küccük emrah oldu mörlinim:gitme:
ya yanlız arkadaşlar merlinin annesi ölmemişmiydi, ya, hani her yeri yer elması gibi kabarmıştı anasının, arturun hayatına karşı annesinin hayatı alınmıştı
ama babasını bulduğu bölümde seni anneme götürcem dedi
ben nerde yanılıyorum acepbilmiyorumkismile
cnbc nin sayfasında eylül de yeni sezonun başlayacağı yazıyor
ama canım sen en önemli kısmı kaçırmışsın?
sence Nimueh nerde :jeyyar: