• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merlin

yok canım ya,olur mu ingilterede çekiliyo, zaten BBC çekiyo, ama fransada da benzer bi kale varmış onu diyolar herhalde:hulya:

yok canım ya,olur mu ingilterede çekiliyo, zaten BBC çekiyo, ama fransada da benzer bi kale varmış onu diyolar herhalde:hulya:

ingiltere yapımı oldugunu biliyorum cnm sadece dış çekimler fransa da bi kalede iç mekan çekimleri ing de çekiliyormuş

19667_291198008186_601503186_3309841_2950550_n.jpg

ya böyle presmi olur nerenin prensi bu
baban görmesin artur:roflol::roflol::roflol:

bu ne yaaaa...top galiba bu heruf

26515_113885311969848_100000451386359_185929_1221773_n.jpg

gwen ve aşık olduğu adamlardan biri olan lancelotsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu bölüm savaş çıkarmaya çalışan krala çok güldüm ya, "dünyada arturdan hoşlanmayacak kadın yoktur, nerdeyse ben bile hoşlancam" diyo:roflol:

:roflol: ayh sorma kopmuştuk biz de.. ailecek izliyoruz ilk kez bi yabancı dizimi zemuszemus

dayanadım kalan 3 bölümüde seyrettim, nankör morgana, uyuz paçoz:mymeka::mymeka::mymeka:

merlininde destiniysi ne kötü be kardeşim:a015::a015:

o da merlinin destinisi yapacak bişey yok.. dizide her bölüm diyo ya gaius "bu senin destinin möölin" diye kaydirigubbakcemile3

hepimiz 2.sezonu bitirdik mi acaba...hatırlarsan ben sana sonraki bölümleri agzımdan kaöırıyordum se3nde anlatma diyordun:))))
morgana ya kızgın mıısnız...acıkcası ben kızamıyorum ..uthere olan nefreti bence olamsı gerekiyor...
ya şimdi kızın adını unuttum hani kötü büyücü vardı uzun kızıl kıvırcık saçlı..ayy neydi adı yaaa....ben o kızı cok begeniyorum...
chess sen legend of the seekerı izlemeye basladınmı...

bence nimueh gwen olsaydı gwen de nimueh.. nimueh kraliçe gibi kızdı.. gwen de cadı gibi zaten.. cast olmamış hiç :umursamaz:

yawrum yazık merline tüm sorunlarla o uğraşıyorr...dizideki ingiliz aksanına bir ingilizce öğretmeni olarak bayılıyorum:) dizide oynayanlar çok başarılılar...

aksanı ben de çok beğendim.. a.s

bence aksanlari cok guzel :D bzm konustuklarimiz kim bilir onlara nasil geliyodur :D mesela biz mrlin desek onlarda gulmekten olurdu heralde :D

luna88 sana katiliyorum gulmek ona cok yakisiyo :D
ayrica dizinn espri anlayisina bayiliyorum :D merlin-arthur dialoglari mesela :D

ay evet ya.. biz de çok seviyoruz ailecek opuyorumnanaktan

eylüldeymiş canım ya, ne olurdu sanki bizim diziler gibi bayıltana kadar sürüp sadece yaz tatili arası verselersempatiksalakcinni

nasıl eylül ya.. mayısta değil mi akannehir

18476_1286506636953_1058760695_30881550_4289700_n.jpg

artura yakışmamış ama möline yakışmış saç sakal:jeyyar:

tam tersini düşünüyorum :1closedeyes:

valla ya kadersiz mörlin, ama ne kadar doğal, içten ağlamış demi:gitme::gitme:

mööline de kadersiz dedin ya :roflol:

ne topu yaaa tiyatrocu çocuk.

hadii yaaaaa iyiki söyledin tiyatrocu oldugunu bende bu cocugu gercekten top zannetmiştim:olmaz::olmaz::olmaz:

bence nimueh gwen olsaydı gwen de nimueh.. nimueh kraliçe gibi kızdı.. gwen de cadı gibi zaten.. cast olmamış hiç :umursamaz:

kesinlikle katılıyorum sana ...evet dediğim kızın adı nimueh ti...

nasıl eylül ya.. mayısta değil mi akannehir

valla altyazı sitelerinde filmin maliyeti yuksek oldugundan cekilmeyeceği yazıyor....inşallah doğru değildir..çünkü sabırsızlıkla bekliyorum..

şakasına söylemiştir canım:hulya:

öff ya eylüle bi ton var, niye bunlarda bizim diziler gibi sadece yaz tatili yapmaz ki
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

espri anlayışı gelişmiş arkadasım chess:))) beni anladıgın için saolbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
valla altyazı sitelerinde filmin maliyeti yuksek oldugundan cekilmeyeceği yazıyor....inşallah doğru değildir..çünkü sabırsızlıkla bekliyorum..

oh my godakannehirakannehir

yok canım ya facebook sayfasına beni bekleyin anacııığıım yazmazlardı öyle olsakaydirigubbakcemile3

oh my godakannehirakannehir

yok canım ya facebook sayfasına beni bekleyin anacııığıım yazmazlardı öyle olsakaydirigubbakcemile3

inşallah senin dediğin doğrudur canım ya.... eşim altyazı sitelerinde okumuş..maliyet yuksek diye ertelemişler dedi...inşallah baslar..yeterki baslasın ben eylüle razıyımmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

mööline de kadersiz dedin ya :roflol:

kadersiz tabii canım ya, tam babasını bulduğu gün babası öldü:gitme:

küccük emrah oldu mörlinim:gitme:

ya yanlız arkadaşlar merlinin annesi ölmemişmiydi, ya, hani her yeri yer elması gibi kabarmıştı anasının, arturun hayatına karşı annesinin hayatı alınmıştı

ama babasını bulduğu bölümde seni anneme götürcem dedi

ben nerde yanılıyorum acep
bilmiyorumkismile

kadersiz tabii canım ya, tam babasını bulduğu gün babası öldü:gitme:

küccük emrah oldu mörlinim:gitme:

ya yanlız arkadaşlar merlinin annesi ölmemişmiydi, ya, hani her yeri yer elması gibi kabarmıştı anasının, arturun hayatına karşı annesinin hayatı alınmıştı

ama babasını bulduğu bölümde seni anneme götürcem dedi

ben nerde yanılıyorum acep
bilmiyorumkismile

ama canım sen en önemli kısmı kaçırmışsın?

sence Nimueh nerde :jeyyar:

ama canım sen en önemli kısmı kaçırmışsın?

sence Nimueh nerde :jeyyar:

avatarında-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama canım sen neden böyle yapıyon söylemiyon, anasının içine mi kaçtı yani, onu mu demek istiyon, sanki ben öldü diye anasının kafasına çarşafı çektilerdi diye hatırlıyorum, ama Nimueh öldüydü ya
bilmiyorumkismile

Back
X