• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merlin

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hamideden alıntı yapacağıma senden yapmışım chess

ahhhhh edit butonu ahhhhhh çok özlüyorum seniboshayallersmile

az önce izledim 3. sezonun ilk bölümünühihoyyyt hihoyyyt

delikafaduldenlaelaelaelaelae:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok sevindim...çok kıskandım:dilcikar:
off aksama kadar beklicem maalesef :((((
hayde hepimize hayırlı ugurlu olsun:)))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

heyoooo..izledim sonunda bende....ama devamı öbür bölüme sarkmış...çok heyecanlıydı..guzel bir sezon baslangıcı oldu bence...
chess izledinmi sen...zemuszemus

bende ızledım ayhh cok guseldı ya heele dıyaloglar artık tamamen oturmus karakterler merlın ve arturun bırbırlerıne olan cekısmelerı superdı .. morgana senı dovmek ıstıyorum uyus karı :)))

ben bu bolumde calin morgan ın oyunculuguna bıttım super di ..
anladıgım kadarıyla dızıyı cok uzatmıycaklar .. utherın devrını bu sezon kapatıcaklar . arturun donemı baslıycak .. onun lıderlıgıyle de bıtırecekler ama inşallah yanılırım bradley jamesi ızledıgım tek yer bu dızı

bende ızledım ayhh cok guseldı ya heele dıyaloglar artık tamamen oturmus karakterler merlın ve arturun bırbırlerıne olan cekısmelerı superdı .. morgana senı dovmek ıstıyorum uyus karı :)))

anladıgım kadarıyla dızıyı cok uzatmıycaklar .. utherın devrını bu sezon kapatıcaklar . arturun donemı baslıycak .. onun lıderlıgıyle de bıtırecekler ama inşallah yanılırım bradley jamesi ızledıgım tek yer bu dızı

dün aksam 2.bölümünü de izledim...yine yine yine süperdi....diziyi izlerken kendimi sinema filmi izliyormuş sandım..gercekten cok kaliteli ve guzel yapmışlar..sinemalarda görmeye alıştıgımız savaş sahnelerini bir dizide görmek o dizinin kalitesini gosterir bence...

morgana tam bir çiyan edasında....hele sonunda hepten gıcık oldum hatuna...
3.bölümün fragmanlarını izledim..çok komik olacağa benziyor..gaius un içine cin giriyo:))))

umarım yanılıyosundur bitmesin bu diziii :1no2::1no2: ama haklı da olabilirsin merlin arthura ingilterenin en büyük kralı olmak senin kaderin gibi şeyler söyledi. sanki gerçekleri açıklıcak yakında kafamçokkarıştı

ya bende bitmesin istiyorum .. 3.sezonu bomba gb basladılar .. çok güzeldi 2.bolumude izledim ..
ama hıkayenın özünde arturun krallığa geçişi ile bitiyordu ..
2.bölüm de seyırcıyı sasırttılar uther kendıne geldi .. sanırım bu sezon morgana ve merlın arasındakı savası ızlıcez .. inşallah bıtmez :)

3.sezon daha bi izlenesi diğer sezonlarda olduğu gibi gen bişi olcak ama bölüm sonunda kesin problem çözülcek tarzında değil tık tık değil birbirine bağlı devam edicek sanırım bunu da biyerde gördüm:.arthur un sevgili uşağının bir büyücü olduğunu nasıl öğreneceği ile ilgili..biryerde bradley james (yani arthur) in bir röportajını okumuştum..ve ingilizcem beni yanıltmıyorsa arthurun merlin in büyü yaptığını tesadüfen öğreneceğini söylemişti..yani arthur merlini büyü yaparken görecek ama merlinciğimizin bundan haberi olmayacak..merline gördüğü şeyi söylemeyecek olan arthurun feci halde ikilemde kalacağını,ve bocalamalar yaşayacağını söylemişti...ve colin morgan la (merlin) ikisinin de bu sahneler için çok heyecanlı olduklarını ve merakla beklediklerini de eklemişti...

oy oy oy desenıze cok daha gusel ılerlıyor dızı :) ama ya cnbce yayınlamıyor artık uyus oldum
mecbur netten ızlıyorum .. neyse bunada sukur

heyoooo..izledim sonunda bende....ama devamı öbür bölüme sarkmış...çok heyecanlıydı..guzel bir sezon baslangıcı oldu bence...
chess izledinmi sen...zemuszemus

izledim canım şimdi 3. bölümü de izlicemkaydirigubbakcemile5

ilk 2 bölüm süper olmuş olmuş valla:lepi:

ayyyy hastasıyız yaaa....
fegat evvela e2de keşfetmişkene cnbcye geçip sonradan da sırra kadem basması hiç hoş olmadı :mymeka:
tek yol netten izlemekten mi geçiyor?

ay bu morgana şu şekil :jeyyar::jeyyar: uyuz uyuz gülmek zorunda mı hep ya, çatlak dengesizsempatiksalakcinni

Back
X