süüpperrrrrrrrrrr, en azından bi 3. sezonun geleceğini biliyoruz:lepi:
bi arada herhalde yayından kalktı dediydim:hulya:
sabırsızlıkla bekliyoruz canım..takip edelim de 3.sezon yayına girdiği zaman birbirmize hemen haberdar edelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süüpperrrrrrrrrrr, en azından bi 3. sezonun geleceğini biliyoruz:lepi:
bi arada herhalde yayından kalktı dediydim:hulya:
sabırsızlıkla bekliyoruz canım..takip edelim de 3.sezon yayına girdiği zaman birbirmize hemen haberdar edelim..
allah sahibine bağışlasın dememişin ama:roflol::roflol::roflol:
az önce izledim 3. sezonun ilk bölümünühihoyyyt hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
az önce izledim 3. sezonun ilk bölümünühihoyyyt hihoyyyt
az önce izledim 3. sezonun ilk bölümünühihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hamideden alıntı yapacağıma senden yapmışım chess
ahhhhh edit butonu ahhhhhh çok özlüyorum seniboshayallersmile
bende ızledım ayhh cok guseldı ya heele dıyaloglar artık tamamen oturmus karakterler merlın ve arturun bırbırlerıne olan cekısmelerı superdı .. morgana senı dovmek ıstıyorum uyus karı :)))
ben bu bolumde calin morgan ın oyunculuguna bıttım super di ..
anladıgım kadarıyla dızıyı cok uzatmıycaklar .. utherın devrını bu sezon kapatıcaklar . arturun donemı baslıycak .. onun lıderlıgıyle de bıtırecekler ama inşallah yanılırım bradley jamesi ızledıgım tek yer bu dızı
bende ızledım ayhh cok guseldı ya heele dıyaloglar artık tamamen oturmus karakterler merlın ve arturun bırbırlerıne olan cekısmelerı superdı .. morgana senı dovmek ıstıyorum uyus karı :)))
ben bu bolumde calin morgan ın oyunculuguna bıttım super di ..
anladıgım kadarıyla dızıyı cok uzatmıycaklar .. utherın devrını bu sezon kapatıcaklar . arturun donemı baslıycak .. onun lıderlıgıyle de bıtırecekler ama inşallah yanılırım bradley jamesi ızledıgım tek yer bu dızı
heyoooo..izledim sonunda bende....ama devamı öbür bölüme sarkmış...çok heyecanlıydı..guzel bir sezon baslangıcı oldu bence...
chess izledinmi sen...zemuszemus