Bisküvi - Kurabiye Tarifi Mermer Desenli Kurabiyem resimli

AkdenizHandan

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
230
23
623
İstanbul
beş çayınızın yanında enfesbir tat

1 su bardağı pudra şekeri
1 paket margarin
1 yumurta
1 çay bardağı nişasta
1 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
Un

Bütün malzemeleri kulak memesi kıvamında hamur haline getiriyoruz. Yarısına kakaoyu ilave ediyoruz. Daha sonra biraz sade hamurdan biraz kakaolu hamurdan alıp elimizle yuvarlayıp, yağlanmış tepsiye diziyoruz. 180 derece ısıtılmış fırında pişiriyoruz

akdenz handan hanıım şimdi bu yaptığın revamı ben bunu şimdi nası yapim canımı çektirdin ii ki hamile falan değili:)) gerçekten çok güzel görünüyorlar tarfi alcam yaparım artık biara görünümü çok muntazam

Eşcağzımın akşam çaylarındak favorisi..Ya bunu ister ya da mozaik kek;o)
Yakında sumo şampiyonasına katılıacam ben dbu gıdısle yap ye yedir yap ye yedır :)))))))))))))

Uzun zaman önce yapmıştım ve çok güzel olmuştu. Unutmuşum tekrar hatırmak güzel..
Teşekkürler.. Resimleri görünce çok özlediğimi fark ettim....cokacimcoookhihoyyyt

Akdeniz handancım ne kadar un katıcağımızı kestiremedim ben yazarsan çok sevinirima.s.

un aldıgı kadar koyuluyo cnmm
ben de yapıyodum bundan ama seninkiler biraz daha tombul olmuş :)

Son düzenleme:
margarini eritiyor musun,yoksa oda sicakliginda mi beklemis oalacak? un ne kadar olacak?
kac dakika pisirilecek? ne büyüklügünde hamur koparacagiz? daha detayli anlatirsan sevinirim canim...ben biraz beceriksizim...hüsrana ugramnak istemiyorum..

hafta sonları oğluşum hep kurabiye kek yapmak istiyor ama ben bir türlü kurabiye yapmayı beceremiyordum taki sizin tarifinize rastlayana dek
oğlumla moralimiz çok bozuluyordu eşim bizimle dalga geçiyordu çünkü taş gibi oluyordu yaptıklarımız
ama hafta sonu başardık harika oldular tadı görüntüsü mükemmeldi
bizde oğluşumla size teşekkür ediyoruz resimlerinide çektik becerebilirsek eklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…