Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar ya ben de denedim ama olmadııı senağlama işe yarayanların cilt tipi ne acaba bu da çok önemli aslında yağlı yağlıya dönük ya da normal ciltlerde mi işe yarıyo çünkü ben de hiç işe yaramadı bu iş o kadar da uğraşmıştım..

bende bugün denedim ama ne yazıkki patates rendesi yüzüme yapışmadı çok zorlandımsırnaşık şey

canım ben bunu sürekli yapıyorum..pateteslerin kamaması için şunu deneyebilirsin;streç filmler varya serada deniliyor onu,patetesleri yüzüne koyduktan sonra yüzüne yapıştır.böylelikle streçfilm varken patatesleide güzelce yüzüne dağıtabiliyorsun..yanlız evde kimsenin karşısına çıkma çooook komik:teytey:

denedim...
hiç te iyi gelmedi...suratımdan nefret ediyorum şuan..
pütür pütür oldu..
bir daha asla denemicem :S

ben yüzüme yapıştıramadım heryer patates rendesi oldu walla
yattım sonra dökülüyo diye bu seferde enseme doğru aktı patatesler

walla hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ilk etapta hemen yapmalyım dedim ama sonraki mesajları okuyunca vazgeçtim açıkçası:)-tatlicadiarzu-

Ben yaptım. Cildim yaqlı. Parlaklık verdi okadar başka bir faydasını qörmedim :sm_confused:

kizlar bende sizden ilham alip denedim :=) yanaklarimda kizariklarim vardi ilk önce maya maskesi yapmistim sonrada patates maskesini duyunca onuda yaptim hangisi ise yaradi bilmiyom ama kizariklarim gitti ikisini bir arada kullansam bi zarari olurmu acaba?????kaydirigubbakcemile4

Back
X