kaç dakika bekletiyoruz canım ya.
bende kızımı uyutunca denemeyi düşünüyorum
TEŞEKKÜR EDERİM...
yarım saat sanırım, ilk sayfada öyle yazıyor :))
yorumların çoğunu okudum, heralde olumsuz sonuç alan olmamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç dakika bekletiyoruz canım ya.
bende kızımı uyutunca denemeyi düşünüyorum
TEŞEKKÜR EDERİM...
peki ciltteki bu güzellik ne kadar sürüyor bütün gün idare edyor mu?
ilginç ama çok merak ettim bende akşam eve gidince kesinlikle deniycamm.
bide limonu avuca sıkıp yüzünüze sonra yüzünüze sürüyormuşuz. cilde parlaklık veriyormuş makyaj öncesi güzel oluyomuş diye duymuştum. denemeye değer zarasız nede olsa :smiley-cool:
peki bu patatesleri kaynatıp da rendeliycez??
Aynen arkadaşlar ne kadar sürüyor??
Bir de ben bunu geçen gün denedim annemle beraberkaydirigubbakcemile3 Beyazladın sanki dedi annem ama bana pek öyle gelmedi psikolojik olarak etkilemeye çalıştım kendimi gene olmadımafoldumben
peki ciltteki bu güzellik ne kadar sürüyor bütün gün idare edyor mu?
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
ben dun yaptim bugun hic kimse bir fark goremedi yuzumde sanirim 1 gecede etkisi gecti ama tekrar deneyecegim belki surekli yapmak gerekiyordur.......bilmiyorum ben yine yogurt maskesine donmeye karar verdim o daha iyiydi