Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kaç dakika bekletiyoruz canım ya.
bende kızımı uyutunca denemeyi düşünüyorum
TEŞEKKÜR EDERİM...

yarım saat sanırım, ilk sayfada öyle yazıyor :))

yorumların çoğunu okudum, heralde olumsuz sonuç alan olmamış :D ben de bi deniym, yazarım sonra :))

dediğiniz kadar varmış :)) benimki gibi sorunlu bi ciltte bile işe yaradıysa.. :)

edit// 19.09 bugün ikinci defa yapıyorum :D:D

Son düzenleme:
bende şuan itibariyle denemiş durumdayım patatesler dökülmüyo ama ben acayip kaşınıyom ya yaaa sizdede öyle oldumu galiba etki ediyo

selam kizlar
bende butun yorumlari okuduktan sonra denemeye karar verdim iste tum detaylari ile neler yaptim yaziyorum
patatesleri rendenin en ince tarafinda rendeledim, rendelerken zaten suyu cikti ama biraz karardi neyse sonra rendeledigim patatesleri siktim ve ayri bir kaba koydum cikan su ile yuzumu yikadim daha sonra yuzumu kurulamadan patatesleri alarak yuzume parca parca yerlestirdim biraz islak kalmislar hic bir sorun olmadan hepsi yapisti...su an yuzumun tamami patates ile kapli veee korrkunnccc gorunuyorum eheheh

neyse yarim saat bekleyecegim ve sonra yikayacagim sonucu yazarim

peki ciltteki bu güzellik ne kadar sürüyor bütün gün idare edyor mu?

Aynen arkadaşlar ne kadar sürüyor??
Bir de ben bunu geçen gün denedim annemle beraberkaydirigubbakcemile3 Beyazladın sanki dedi annem ama bana pek öyle gelmedi psikolojik olarak etkilemeye çalıştım kendimi gene olmadımafoldumben

ben dun yaptim bugun hic kimse bir fark goremedi yuzumde sanirim 1 gecede etkisi gecti ama tekrar deneyecegim belki surekli yapmak gerekiyordur.......bilmiyorum ben yine yogurt maskesine donmeye karar verdim o daha iyiydi

ilginç ama çok merak ettim bende akşam eve gidince kesinlikle deniycamm.

bide limonu avuca sıkıp yüzünüze sonra yüzünüze sürüyormuşuz. cilde parlaklık veriyormuş makyaj öncesi güzel oluyomuş diye duymuştum. denemeye değer zarasız nede olsa :smiley-cool:

canım limon asitli olduğu için, her cilde uygun değildir. reaksiyon gösterebilir. hassas ciltli olanlar denemesin yakar yüzünüzü. ama yağlı ciltli olanlara bayağı yarar sağlayacağı kesin!!!...:dance:-tatlicadiarzu-

Aynen arkadaşlar ne kadar sürüyor??
Bir de ben bunu geçen gün denedim annemle beraberkaydirigubbakcemile3 Beyazladın sanki dedi annem ama bana pek öyle gelmedi psikolojik olarak etkilemeye çalıştım kendimi gene olmadımafoldumben

kızzlar mucize beklemeyin altı üstü maske . yüzünüzü değiştirecek hali yokya. derinden temizleyecek sadece.yüzünüz sorunsuzsa pek fark göremeyeceksinizdir illaki.delikafadulden
ama geleceğe yatırım bunlar unutmayın. yaşlandığınızda iyiki yapmışım zamanında bu maskeleri diyeceksiniz...-tatlicadiarzu-

benim cilidm çok kuru çok gergin olduu biraz nemlendirici sürdüm şimdi daha iyi cidden güzel tuttum bu maskeyi bennn:delphin:

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

yarın denicem sonucu yazarım zemuszemus

Back
X