Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
benim de gerildi biraz
ama pek bi fark olmadı sankiCADIARZU
bikaç kere daha deneyelim bakalım
paylaşım için teşekkürler

*haftada kaç kez yapılcak bu?

*yapmadan önce cildi yıkayp temzlemek gerekiomu ??

*son olrk ciltteki tüyleri fln beslemez dmi ??
:sinifsinif:

gözlerimin altı morardı :D uykusuzluktan sanırım
bide yosun yağı kullanıyorum şuan maden suyuyla yüzümü yıkıyorum
kabartma tozu + bi yemek kaşığı limon karıştırıp sürüyorum :D
bana zor etki gösterir heralde yüzüm delinmez inş herşeyi sürüyorum
hergün yapıyorum bunları soda günde 2 kez =D=D

Son düzenleme:
az önce yaptım bekliyorum ben suyunu çok sıkmadım sanki yüüzmde durma gibi geldi.yüzüme sürdükten sonra tuvalet kağıdı yapıştırdım tüm yüzüme gayet rahatım o yüzden.sonucu yazarım olursa dekolte bölgesinede uygulamayı düşünüyorum. şu an için tek endişem eşimin uyanmaması mumyaya döndüm.

yıkadım yüzümü cilt bakımından sonra cilt tertemiz görünür ya aynen öyle oldu.tabiiilk denemede mucizeler beklemek yanlış olur arada yaparım ben bunu.denemekten zarar gelmez.

benim de zor durdu yüzümde ilk başta
ama bi 10-15 saniye sonra yapışıo duruo tabi istediğiniz gibi hareket edemiosunuz
neyse sorun o değil tabi
bi tane siyah nokta vardı çenemde
patatesleri yarım saat bekletip yıkadıktan sonra sanki o siyah noktayı sıkmışım gibi dışarı çıkmıştı
sökülmüştü yani resmen
çok şaşırdım
paylaşm için teşekkürlr
denemeye devam zarar gelmez

yok ya ben her gün yaparım bunu artık dün gece yapmıştım yüzüm çok kurudur ve nemlendirici sürmezsen gerilir normalde bugün nemlendiriciye gerek duymadım yine sürdüm bekliyorum.dekolteyede sürdüm

Tüh bir saat çmce patatesi rendelendelim pişirdim kafamçokkarıştı daha önce görseydim ayırırdım artık yarın yaparım saol paylasımın için herkesten olumlu cevap geldiğine göre deneyebilirim :)

yarın denemezsem çatlarımsırnaşık şey zaten son bi haftadır yüzüm mahvolmş durumda pütür pütür yağlı çenemi sivilceler işgal etmişşkafamçokkarıştı

ne kadar yapan ve yazan olmus ee yapmazsak bızde ayıp olur
su mayalı bı tarıf vardı bıde baya okudum yazıları o ne ıcındı

Ben denedim 1.si yüzüme yapıştıramadım:)2.side hiçbir değişim gözlemedim malesef artı birde kızardı yüzüm ve hafif kaşıntı yaptı...

demin yaptım suyunu sıkıp pamukla sildim yüzümü su bitene kadar sonra posasını yapştırp yarım saat bekledim bi kere ferahlama oldu beklerken suratımda ilk hissettgm sey o oldu.yıkadıktan sonra daha az pürüzlü ve kısmen yumuşktı suratım nemlendiricimi ürdüm sonra da.bundan snra haftada 2-3 kez yaparm kesinhihoyyyt

ben geçen sene yapmıştım burdan almıştım aynı formulü yumuşama olmuştu ama heryerine akıyor insının ve kaşınıyordu :(

Back
X