Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
az önce kalktım hemen yüzüme baktım inanın ben bile tanıyamadım bu benim cildim mi diye :) süper olmuş maşallah diyim de nazar değmeesin :) bu yazıyı paylaşan arkadaşa çok çok teşekkürlerimi iletiyorum...

ay bende bunu paylaşan arkadaşa tebrik oyuyorum zemuszemus
çok yağlı cildim var daha ilk gün yaptım komşum farketti naptın cildine parlamıyor dedi hersabah devam hem ben sade suyunu sürdüm rendesini az yağda kızartıp yumurta kırarsam sabah kocişe kahvaltıda çıkar 1 taşla 2 kuş

Bende tebrik etmezsem ayıp olur diye düşünüyorum bu yöntemi sunan arkadaşımı...
Cildimin ferahladığını hissettim resmen:)
Teşekkürler.

Bu tarif bu kadar memnun ettiyse herkezi benimde denemem lazım anneme söyleyim o da denesin güzelliğe benden daha düşkün valladelikafadulden

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

teşekkürler vediğin bilgi için çok işime yaradı gerçekten yüzüm pürüzsüz oldu yumuşacık ve mat a.s.

yüzümü suyuyla yikadim simdide patates posalariyla cambazlik yapiyorum dökülmesinler diye :)))) yapisiyor gerci ama yinede korkuyor insan düsücekler diye bakalim sonucu yazarim tesekkürler tekrar

bu akşam ikinci kez denedim.ilkinde cildim zaten düzgündü fark görememiştim.
aradan bir hafta geçti bugün cildimde çıkan küçük alerji benzeri kırmızılıkları geçirir mi acaba diye düşünerek tekrar denedim,farkı şimdi gördüm.t
ta.savsiye edene teşekkürler.

YORUMLARI OKUDUKTAN SONRA GECE GECE MASKE YAPTIM YA:):)ETKİLİYSE BENDE BELLİ EDER BAYADIR CİLDİMİN BAKIMA İHTİYACI VARDI UMARIM İYİ OLUR kaydirigubbakcemile3

bende denedim.iyi geldi gibi.cildim hassas benim o yüzden her şey yaramıyor,iyi gelmiyor.teşekkürler paylaşım için...

burda herkesinkini okudum bi sevinçle kalktım yaptım, normalde cildim yağlıdır minik minik pul pul oldu, üstüne oda yetmiyormuş gibi bi yanma hissi var kızarmadı ama sıcaklık var suratımda , çok snir oldum kızlar, her cilt tipine uymayabilior benden söylemesi

slm kızlar bunu geçen yıl bende denemiştim ama yüzümden döküldüğü ve biraz zahmetli geldiği için devamını getirememiştim.geçenlerde kurufasulyenin cilde faydasını duymustum.bende fasulyeyi pişirmeden normalde sıcak suda bekletirim sonra aynı suyla biraz kaynatır süzer sonra pişiririm(amacım fazla gaz yapmasın)yine böyle yaptığım bir gün aklıma o haşlama suyunu saklamak geldi.bir bardağın içine döküp soğuttuktan sonra yüzüme sürdüm kalanınıda bitmiş tonik şişeme doldurup buzdolabına koydum.20 dk falan bekletip yıkadım ilk izlenimim yumusacık oldu dedim.ama o suyu hergün yüzüme sürünce yumusaklık yanında berraklık ta hissettim.yüzüm daha bir beyaz ve pürüzsüz oldu.tavsiye ederim çok kolay ve ucuz bir tarif.bu arada o suyu 1 hafta kullanıp döktüm belki bozulmuştur diye.

yüzüm bembeyaz oldu siyah noktalarım yok şok oldum :53:
etkisi ne kadar sürcek acaba bakalım
bu arada benimde yüzümde ilk başta döküldü kafam dik durmak zorunda kaldım hep
sonra kuruyuncada hafif kaşıntı yapıyo
burnumun üzerini streçledim durmuyo çünkü orda :90:

Son düzenleme:
Back
X