Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar bu siyah noktalarada iyi geliyomu burnumdaki siyah noktalardan nefret ediyorum konunun sahibiiiiiiiii sana sesleniyorummm:) cevaplarmısın acaba:)
Çok hoşşun :) Patates gözaltı morlukları için birebir zaten. hiçbirşey yapmadan gece yatrken halka şeklinde kesip gözlerinize koyun ve tülbent gibi bir bezle bağlayın ve yatın. Sabah kalktığınızda gözaltlarınız gerginleşir ve morluklar ortadan kalkar. Her cilttipi için uygun mu o tartışılır.
Salatalık önerenler de var. Aslında bence salatalık kürü gözlere patatesten daha iyi geliyor. Ekonomik yollardan elde edilen en basit ve faydalı kür diyebilirim.
Hemen hemen butun yorumlara bakdım cilt yapılarına göre değişiyo okudugum kadarıyla ama ıyı sonuc cogunlukda bu yuzden sımdı deneyemeye gıdıyorum 15 dk kadar bekletıcem bakalım sonuc ne olucak sızlerle paylasırım
Evt denedım yanma dedıgınız olay bende de oldu yuzumu yıkadım ama halen yanıyo asagı yukarı 10 dakıka falaan beklettım yuzum gerıldı. beyazladı evt beyazlama oldu Ama su sıvılcem gıttı su sıyah noktam gıttı gıbı bı olay yasamadım... Haberiniz olsunnn :44:
Evt denedım yanma dedıgınız olay bende de oldu yuzumu yıkadım ama halen yanıyo asagı yukarı 10 dakıka falaan beklettım yuzum gerıldı. beyazladı evt beyazlama oldu Ama su sıvılcem gıttı su sıyah noktam gıttı gıbı bı olay yasamadım... Haberiniz olsunnn :44:
Patatesi kürünü mü denedin ? Kaç günde bir uygulamak gerek, bir de şimdi iyi sonuç verir sonraki zamanlarda zararlı olabilir. Ünlü markaların test edilmiş kremlerinden uygulamnızda fayda var.
Vallahi bugün denedim ve çok memnun kaldım.Yüzümde kırmızıklıklar 1-2 küçük sivilce vardı.Ama gerçekten açık renk pudra sürülmüş gibi oldu.Yani üzerine bir nemlendirici sür çık dışarı.Çok sevdim bu tarifi çok güzel bir paylaşım.Bir yere gideceğim zaman mutlaka yapacağım.
bi ara bu patates rendesi maskesine takmıstım sürekli bundan yapıyordum
gercekten cildim mis gibi oluyordu posasıyla beklemek biraz sıkıntılı ama sabredin :)
ben uyguladım bugun canım.ilk uygulamada bile farkediyo.gerçekten arkadaşın dedigi gibi pürüzsüz ve beyaz bi görüntü oluşuyor fondoten sürmeye gerek bile kalmıyor.tavsiye ederim.