Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
patatesi denedim.yaklaşık yarım saat posasını yüzümde tuttum.sivilcem vardı yanağımda.onu yakar gibi oldu sürdüğümde.sivilcem şu an geçiyor gibi.

hanımlar elma sirkeli ballı suyu şiddetle öneririm çünkü ben 15 gündür uyguluyorum inanın ne bir şişkinlik,ne bir vücut ağırlığı hiç bir şey yok,akşamları da yatmadan limonlu su içiyordum şimdi ramazan dolayısıyla bıraktım sanki vücudum tüy gibi hafif oluyordu,sirkeli suyu şimdi sahurda içiyorum..bununla ilgisi varmı bilmem ama eskiden boynum sırtım ağırırdı şimdi o da yok,birde cildim parlıyor artık cansızlığı kalmadızemuszemus..zayıflamak isteyenler için de çok iyi..bence deneyin derim..alkisalkisalkis

annemde cok siskinlik oluyodu iyi gelir insallah tadi nasil oluoki bunun :)) :24:

tavsiye ederim arkadaşlar siyah noktaları bile çıkarıyor.

benim en cok sikayetci oldugum konu siyah noktalar :30:

bide su ciltteki kahverengi lekeleri geciren bisey yokmu yaa gunestenmi oluo bilmiyorum sonradan sonraya cikmaya basladilar ... :47:

Ben denedim de insanın yüzünü yakıyor ya. Ama sivilceleri yavaş yavaş geçiriyor gibi. Bakalım uzun süreli deneyilim bi ne olacak. :16:

Patatesi denedim kızlar. Hassas ve kuru ciltler dikkat edin derim. çünkü 3 gün oldu hala suratımdaki kırmızılıklar geçmedi. çok fena kuruttu beni :(( bebek yağı sürüyorum şimdi :5:

patteste potasyum var..bu yüzden clt rengini oyulaştırmıyor tam tersi berraklaştırıyor...ayrıca mr göz altlarınada çok etkii..para verip gözaltı rolonları almak yerine her gün akşamları biraz rende patatesi gözaltlarında 15 dk tutuğunuzda gözleri berraklaştırıyor..göz ağrısını hafifletiyor..hatta eskiler annanelerimiz nenelerimiz başı ağrıdığında patates dilimleyip başa sarar sonrada bir tülbentle kafayı sıkıca bağlarlarmış..ne aman başım ağrısa patates i sıkıca sararım..çok etkili..hem başı hem gözleri ferahlatıyor..çok denedim...

arkadaşlar ben patatesi denedim ve hiç yüzümde durmadı bu yüzden çıkarıp yüzümden yoğurtla karıştırdım daha iyi oldu:32: yanma falan da olmadı..
lekeler için şimdilik bişey diyemem ama yüzümün rengi açıldı düzenli uygularsam belki bi sonuç alabilirim :51:

annemde cok siskinlik oluyodu iyi gelir insallah tadi nasil oluoki bunun :)) :24:

benim en cok sikayetci oldugum konu siyah noktalar :30:

bide su ciltteki kahverengi lekeleri geciren bisey yokmu yaa gunestenmi oluo bilmiyorum sonradan sonraya cikmaya basladilar ... :47:

peri06 maydonuz ve cok az tatlı suyu blenderdan gecır yuzune sür.(posasıyla bırlıkte) lekeleri gecırıyormus.ben 1 kere yaptım ıyı geldı devam edemedım lazer falan yaptıdıgım ıcın.bu aksam yapmayı dusunuyorum

Kuru ciltli olanlara tavsiye etmiyorum. Çok kötü kurutuyor ya. Sürekli krem kullanmak zoeunda kalıyorum. Evet sivilceyi geçiriyor ama kupkuru bir ciltte kötü oluyor yani. Ben bıraktım. :14:

kızlar benm karma bi cildim var. o yüzden kuru olan yerlere sürmeyince hiçbi sorun olmuyor. alnıma burnuma göz altıma sürüyorum. ayrıca ben önce rendeleyip yaptım yüzümde nedense durmadı suyuda çok az çıktı. bende meyve sıkacağında sıktım bir tane patatesten bir kase su çıktı. posasıda çok güzel oldu kolaylıkla yapıştı yüzüme öylede deneyebilirsiniz gerçekten çok kolay oluyor.

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

bu tarifide yazdım bir kenara..:71:

yaaa kızlar ben bunu deenedim ve şu an ağlıyorum :43: :43:
yanaklarım burnum kıpkırmızı yanık gibi oldu. nolurr bana acil bi çözüm söyleyin nasıl geçer bu yaaa offffff

Teşekkürler. Hemen uygulayacağım. Durumu ben de bildiririm.

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

ya bu patates güzel yapıyor cildi tamam iyi mükemmel herşey ama bu patatesler yüzde durmuyor batırdım heryeri valla :1: bunu kıvamını koyu tutmak için bişey koymak lazım içine :52:

Back
X