Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

sırnaşık şey alemsiniz kızlar:teytey:
sebze halinde çalışmanız büyük avantaj :teytey:
işe yaramasına sevindim canım
devam o zaman....

aleyna neden olmasın canım
sende dene prüzsüz cilt için
hiç korkma hiç bir yan etkisi yok...
çağın maskesi PATATES:teytey:

a.s.
a.s.

:roflol:kızlar bugün ikinci kez deniyorum ve şuan yüzümde maske. ama şu patatesler yapışmamak için inat ediyo. kolayını bilen varsa yazsın.:sm_cool:

:roflol:kızlar bugün ikinci kez deniyorum ve şuan yüzümde maske. ama şu patatesler yapışmamak için inat ediyo. kolayını bilen varsa yazsın.:sm_cool:

Canım uzanarak patatesleri yüzüne koy öle yapışıyo başka türlüde olmuyo zaten:roflol:

[QUOTECOLOR][/SIZE][/FONT][/QUcanım yatarakta yapınca koynuma doluyo:roflol:[/QUOTE]

Bez koy canım öle bi süre idare ediyo hiç yokluktan iyi:roflol:

işte bu sitede en çok sevdiğim şeylerden biriside buradaki arkadaşlarımın bildikleri şeyleri kıskançlık yapmadan,severek,sevinerek ve başkasınında mutluluğu ile mutlu olarak paylaşılması...halbuki çoğu yerlerde özellikle güzellikle ilgili sırlar pek paylaşılmaz,çünkü başkasının güzel olması istenmez,ama burada arkadaşlarım hepiniz başkasınız, ve lilacım bunu bizimle paylaştığın için çok tşk ederim... a.s. a.s.

kızlar hepiniz denemişiniz yarın bende deneyim sonucu burdan yazarım bakalım ne olcak

.bende denedim kızlar durmuyo patatesler düşüyo ama siyah noktaları temizliyo
gerçekten güzel pahalı kremlere son

kızlar biraz önce okudum ve hemen mutfaga koştum,denedim ama çok zorlandım patatesleri durduramadım yüzümde zaraki bişey oldu.toplam 10 dk. bekletebildim cildim hoş oldu pamuk gibi,teşekkürler lilacık

bende okur okumaz yaptım ama bir tane patatesle ..biraz kasındı yuzum ayrıca patatesleri bende yuzumde tutmakta baya zorlandım..ama sonuc gercekten cok ıyı tşk lila..

canm sana bravo dıkkat edıyorum da hiçüşenmıyosun valla arayıp tarıyon bıze okutturuyon durmadan yararlı bişeyler buluyon tesekkur ederz

bende yapcamjeyyar kesin yapcamjeyyar
sımdı gec oldu yarın yapıyım en ıyısısırnaşık şey

bence naapmak lazım bılıyomusunuz mutfakta yemek hazırlarken falan ne bulursak yuzumuze surelım her seyın bı faydası var valla:dance:

lila bu maskeyi yüzümüzde kaç dakika tutmamız gerekiyor. bir de yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyor musunuz
umarım benim burnumdaki siyah noktalara da iyi gelir

kızlar lekelere faydası varmı bende yaptım 1 kere ama bir fark olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…