Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Bende yaptım,ve hakikaten çıkmak üzere olan sivilceleri kuruttu ve siyah noktaları temizledi...Sağol canım..
benim cildim çok kuru bu patatesi yapmam cildime bir zarar verir mi
aciiiiil cevap bekliyoruuuum
Ben Bu Siteye Takildim Takilalai Evde öcü Gibi Dolaşmaya Başladim şimdide Bunu Denicem Saol
teşekkürler canım, haftasonu deniycem kesin..
benmide cıldım cok kuru denedım bıraz kasındı patates yuzumdeyken ama bı problem olmadı ıyı geldı umarım sendede ıse yarar
Evli,Mutlu,Çocuklu...
Kayıtlı Üye
bunca güsel tavsiyeleri duyunca bende bi deniyim bakalım..bende ne sonuç çıkacak acaba:uhm:
sonucu sölerim kıslar bekleyin:teytey:
Evli,Mutlu,Çocuklu...
Kayıtlı Üye
ayy her yanım patates oldu ayoll:roflol: ama fena değil gerildi baya cildimkafamçokkarıştı
ya benimki de sürekli düşüyo,sadece alnımı tam yapabildim
ağrılı başıma nebu garezz
Kayıtlı Üye
ooohhh maşallah herkes çok güzel oldu desenize...eminim zaten hepiniz çok güzeldiniz ama daha da güzelleşmişsinizdir.
.jeyyarjeyyar.valla lilacım aferin sana herkesle paylaşmışsın gerçi bir arkadaşım daha söylemiş ama bende söyliyim dedim.bravoooooo..a.s.a.s.a.s.bende denicem yarın misafir var sonraki gün deneyip sonucu yazarım inşallah.bende de işe yarar herhalde:))))))))):uhm:
ağrılı başıma nebu garezz
Kayıtlı Üye
kızlar bende denedim maskeyi yanlız çok zor oldu içim dışım patates oldu.yüzüme yapıştırmakta biraz zorlandım.birazda kaşıntı yaptı ama yıkayınca geçti.sonuç olarak fazla bir değişiklik olmadı sadece daha yumuşak hissettim.belki birkaç defa denemek lazım iyi sonuç alabilmek için..teşekkürler lilacım...
ayy bende hemen denicem paylaşım için sagol
Zaten birtek patates değil ben ne yersem dibinide yüzüme sürüyorum :dance:çilek olsun muz olsun salatalık olsun onlarda etkili sonuçlar veriyo kızlar sebzeden meyveden zarar gelmez cilde yan etkisi de yok ben sürüorum ve öneririm yani yerimseniben
ben denedim patates maskesini ve şu aralar en çok yaptığım maske oldu çaok teşekürler acayip işe yarıyo hemendeneyin sizde
bende bugun yaptim kizlar gercekten faydasi var cilde bence vucudada uygulanabilir aldigim hazir maskeler bile boyle yapmamisti cildimi bu yontem hem dogal hemde tasarruflu tesekkurler **lil@**
susarak özlüyorum.....
Kayıtlı Üye
bende denedim gerçekten çok hoş oldu cildim kadifemsi bişi oldu
bende deniyeceğim paylaşımın için teşekkürler
ilk yorumlara göre 2 ay geçmiş..bu maskeyi 2 aydır yapan arkadaşlar sonuç nasıl merakettim ve bikaç arkadaş sormuş ama cwp werilmemiş ben bi daha soriim bronzlaştırıyor mu acaba?
patatesin suyunu nasıl çıkarıyorsunuz?
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
bende denedim cildim güzel oldu ama çok dökülüyo ya zahmetli walla
belki blenderle püre haline getirilse, cilde daha kolay sürülür, maske gibi.. a.s
arkadaşlar bende yapıcam birazdan sonucu yazarım da bunun suyu nası çıkcak_?