Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
uğraştırıo ama yine de yüzümde hoş bi yumuşaklık farkediyorum beyazladı mı bilemicem ama artık yarın gündüz gözüyle bakarım ama tuttum bunu bi devam edelim bakalım nolcak

ben uyguladım bugun canım.ilk uygulamada bile farkediyo.gerçekten arkadaşın dedigi gibi pürüzsüz ve beyaz bi görüntü oluşuyor fondoten sürmeye gerek bile kalmıyor.tavsiye ederim.

İçinde bulundurduğu nişastadan mı beyaz oluyor???CADIARZU

bunu bende denemiştim pataesin suyunu sürmek neysede pataesleri ciltte tutumak bayağı zor hatta kardeşimle ikimiz yapmıştık baktık durmuo serayla sardık ama ikimzde birbirmizin o haline gülmekten pek fazla tutamadık yüzümüzde:roflol: ama şunu söyleyebilirim ki kesinlikle işe yarıo

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

arkadaşlar bi çok yorumu okudum . sanıyorum ki olumlu sonuç alamayanlar hassas cilde sahip olan arkadaşlar . ben buğday tenliyim , bi süredir çalışmadığım için yarasa grubundanım . göz altlarımda malum . neyse . karma cilde sahibim . şimdi yaptığım inşlemleri ayrıntılı yazıyım . aslında lila çok ii açıklamış ama yine de yazıyorum ayrıntı isteyenlere.
2 patatesi soydum . rendenin un gibi yapan yuvarlak dairecikler olan kısmında rendeledim . çok fazla sıkmadım suyunu çıkarırken yüze ii yapışması için . suyunu yüzüme 2 pamuk yardımıyla sürdüm . 5 dk kadar bekledikten sonra yüzde kuruyo . sonra posayı parça parça yüzüme yerleştirdim .şu an yüzümde hatta .zemuszemus . hiçbir şekilde düşmedi . çünkü çok fazla sıkmadım . yıkadıktan sonra neticeyi yazıcam . bu arada bişi daha eklemek istiyorum . illaki yüzümden önce denemek istiyorum derseniz , rendeleme işleminden sonra bir tutam patatesi elinizin her tarafına krem sürer gibi gezdirin , yıkayın ve kurulayın . etksii o zmaan görüp benim gibi hemen yüze tatbik edeceksiniz .
not : ve mutlaka her gün yeşil çay için şekersiz.opuyorumnanaktan

arkadaşlar yanma kaşıntı hiçbir şey olmadı . kadifemsi bi hoşluk geldi cildime . çok memnun kaldım . ellerime de sürmüştüm ellerim de de inanmılmaz bi krem yumuşaklığı var . tavsiye ediyorum . ekleyen arkadaşa da çok teşekkür ediyorum .

dün eşime pazardan patates aldırdım hemen denemek lazım deneyince hemen gelir anlatırm sizlerezemuszemus

ben de denedim 4 yalindaki oğlum yüzümdeki papetesleri görünce iğrenççç:sm_cool: çabuk kak yüzünü yıka dedi:oklava: ben yıkamyınca pet şişeyi alip o beni yıkadı yatığim yerden :sm_cool:ama sonuç iyi denemeye devam edicem

bunu temizledikten sonra bi güzellik oluyo onu anladım, ama bu bikaç saat falan mı sürüyoo, nasıl oluyo? düzenli kullnaınca kalıcı bi fark yapıo mu

kızlar şu an yüzümde patateslerle bekliyorum :roflol:
sonucu çok merak ediyorum
burnumdaki iz geçsin başka birşey istemiyorum :Saruboceq:

vallahi ben pek birşey farkettiğini söyleyemeyeceğim
ben mi yanlış yaptım ki yaa :bbo:

yüzüme uyguladım hafif bir kaşıntı söz konusu oldu CADIARZU fakat gözle görülür şekilde degişiklik oldu en azından cildim temizlendi konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler kaydirigubbakcemile5

mrh arkadaşlar benim yüzümde yağlı ve de gözenekli bu patates işe yarar mı acaba merak ettim siyah noktalar çok değil çenemde var biraz iyi gelir mi diye sorarım sizlereCADIARZU

Back
X