Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Bana da ilk kullanımda bişey farketmedi gibi geldi sadece t bölgem yaglı oldugundan ordaki gözeneklerim görünürdü önceden o gözeneklerin kapandıgını farkettim .Hemen pes etmemk için ertesi gün tekrar yaptım.Bu sabah uyandıgımda cildim kendiliginden pudra sürülmüş gibiydi cok begendim belkide üstüne bi uykucuk çekmek gerekiyodur : )
Kızlaaaaaaaaarrr :dance:
Ben de dün gece denedim 1 e doğru. Suyunu iyice sıktım. Sıkmayınca yapışmıyor yüze. Sonra pamuk yardımıyla suyunu yüzüme sürdüm. Kuruduktan sonra patates posasını yüzüme yapıştırmaya başladım. Çok hafif sulu kalınca çok rahat yapışıyor. Düşmüyordu ama ben yine de peçete koydum patateslerin üstüne. Özellikle alnım çok yandı, küçük sivilceler oldugu için herhalde. Gerildi iyice yüzüm. Yarım saat bekledikten sonra yıkadım.
Sonuç,
Hayal kırıklığı. Yüzümde hiçbir değişim olmadı. Burnumdaki siyah noktalarım sanki biraz kapanmıştı ama belki de ben öyle görmek istiyordum, bilmiyorum.
Neyse daha sonra gittim yattım hemen. Sabah kalktığımda yani biraz önce bir de ne göreyiiiimmm :dance: Yüzüm öyle pürüzsüz öyle yumuşak ki..! :dance: Siyah noktalarım kaybolmamış ama inanılmaz küçülmüş. Burnumun üzerinde elimi gezdirdiğimde hep hissederdim. Ama şimdiii burnumm yumuşacıkkk pamuk gibiiiii hihoyyyt 5 metre ilerden belli olurdu benim siyah noktalarım hatta dalga geçerdi millet Ama şimdi küçücük kaldılar belli bile olmuyor kaydirigubbakcemile2 Kalkıp oynayacaktım nerdeyse :dance:
Kişiden kişiye değişebiliyor demek ki.. Sonuç alamayanların bir de gece deneyip uyumalarında fayda var :) :teytey:
ben dün gece denedim öncelikle şunu söylemeliyim 2 adet patates denmiş bence çok abartı olmuş ben yarım patatesle denedim (patatesim büyüktü) o bile zayi oldu çeyrek yeterliymiş suyunu iyice yüzüme sürdüm posasınıda tutturabildiğim kadar göz altı burnumun üzerine ve çeneme yapıştırdım yarım saat bekledikten sonra yıkadım sonrada yattım yüzümde ilk başta botoks yapmış gibi bir dolgunluk oldu sabah kalktığımdada yüzüm beyazlamıştı yani güzel ama bir iki saate etkileri geçiyor gibi birde benim çenemde bir sürü sivilce var bunları çoğaltmasın diye sabah aspirin pudra ve limon suyu karışımı sürdüm sivilceler kabuk bağladı ama yenileri çıkmaya devam edicek galiba yani gözenekleri sıkılaştırıcı ciltteki ton farklarını azaltıcı birşeye benziyor ben sık sık yapmayı düşünüyorum....
kızlar ben yıllardır yaparım.patatesi rendeler haşlar suyunu süzer ılık ılık pamukla yüzüme yapıştırır hatta burnumun üzerindeki siyah noktaları hafifçe kenarlardan itince içleri hep boşalır o yüzden benim burnumda hiç siyah nokta yoktur.ve gerçekten gözenekleri sıkılaştırıyor.
mermer gibi cilt için maya tavsiye ederim..bi kaşık mayayı az bi ılık suda eritin..yüzünüze sürün 15 dk bekletin..kuruyor önce ..yıkadıktan sonrada hafif kızarıklık yapıo ama 10dkya geçio sonra cilt mükemmel oluo...
Aynı şekilde :S anlatamam acayip sivilce bastı alerjik küçük sivilceler ve elimde de var sadece yüzümde değil.Kaşıntı var ve kızarık.Çarşamba uyguladım yıkadıktan sonra kızarma farkettim geçer dedim.Bugün cuma ve yüzüm berbat halde görenler şaşırıyor ne oldu yüzüne diyorlar.Doktora gitmeyi düşünüyorum. senağlama
Aynı şekilde :S anlatamam acayip sivilce bastı alerjik küçük sivilceler ve elimde de var sadece yüzümde değil.Kaşıntı var ve kızarık.Çarşamba uyguladım yıkadıktan sonra kızarma farkettim geçer dedim.Bugün cuma ve yüzüm berbat halde görenler şaşırıyor ne oldu yüzüne diyorlar.Doktora gitmeyi düşünüyorum. senağlama