Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Bende şuanda suratımda patateslerle beraber size mesaj yazıyorum.15 dakkam kaldı yıkamak için.patatesleri suratıma yapıştırmak zahmetli oldu.yıkayınca sonucu yazarım :)

Yüzümü yıkadım aşırı bi fark yoktu ama cildimi parlattı diyebilirim.Cildim aşırı kuru pulpul dökülmeler oluyor ona faydası olmadı malesef:(

yaa benim cildime iyi gelmedi dahada kuru oldu sanki.. neden böyle oldu sizdede böyle oldumu?

cildin kuru veya kurumaya yatkınsa ondan büyük ihtimalle.internette biraz araştırdım patates maskesini yalı ciltlere öneriyorlar.Ayrıca çiğ patates rendesi pigment lekelerine ve sivilceyi engellemeye iyi geliyormuş.

kızlar ince rendeyle rendeledim ama su yok bunda pek su çıkmadı ya :(

canım suyu pek çıkmıo evet ama sen ellerinle sıkıcaksın patatescikleri ki suyu çıkıcak sonra yüzüne sürüceksin yüzün ıslakken patates bebeleri yerleştirceksin tamamdırzemuszemus

arkadaşlar ben de yaptım ama biraz farklı bi şekilde. bu da son derece etkili oldu. paylaşayım dedim:
patatesin yanına bir tane de salatalık rendeledim. önce rendelerin suyunu çıkarıp posasını yüzüme sürdüm. 20 dk kadar beklettikten sonra yıkadım, patates ve salatalığın suyunu pamukla cildime tonik sürer gibi sürdüm. cildim gayet gergin ve parlak oldu tavsiye ederim =)

mermer gibi bir cilt için bir kaç tavsiye bizzat denenmiş uygulanmıştır:

*1,5 tatlı kaşığı mısır unu,1,5 tatlı kaşığı ıslatılmış kil,yarım tatlı kaşığı yüz kremi,yarım tatlı kaşığı su karıştırıp yüzümüze sürüyoruz,kuruyunca ovalayarak temizliyoruz hem peeling etkisi yapıyor hemde cildi müthiş parlatıyor
*bal ve elma sirkesini yüzümüze özellikle lekeli yerlere sürüyoruz 15 dk sonra yıkıyoruz parıl parıl parlıyor,her gün yapılırsa lekeler yok oluyor
*her sabah aç karna ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyin ve için her sabah yapınca mucizeler yaratıyor hem sıhhat için hemde güzellik için birebir..
*maydonozun üzerine limon sıkıp yiyin cildinizi bırakın tüm vücudunuz mermer gibi olsun alkisalkisalkis

arkadaslar güzeldi denedim onaylıyorum.1 patates yetti bana.aldım rendeledim.sıktım önce suyunu sürdüm.sonra posasını ama yatarak.yoksa dökülüyor.bi müddet sonra zaten yapışıyor.o zaman ayaga kalkabilirsiniz.yarım saat bekledim ve yıkadım.ve aynaya bakınca sasırdım.cünkü yanagı al al olan biriyim.ve dışarı cıkarken pudra sürerim.gerek kalmadı gercekten.teskkürler öneren arkadasım opuyorumnanaktan

Back
X