Mersin///33

ebru hemşeri sayılırmışız kıs, bende nevşehirliyim. komşuyuz yani bende 10 yıldır burdayım 2 kızım var
kızlar bir gün bir yerlede buluşalım olmazmı
yada bana gelin :))))))))))))
burda bi kaç kişi buluşmuştu sanırım ama bi foto atmadılar
tekrar hayırlı olsun tatlım
evet canım bebeiş istiyorumda duygu tıp agidiyorum aslında ilkay hanımın hastasıyımmm
ben hamileyken özel doğuş hastanesinde öznur hanıma gitmiştim. sezeryanımıda o yaptı. gayette memnundum
amin canım banada dua edin emi hayırlı bi bebiş versin rabbimmmm opuyorumnanaktan
amin canım amin. Allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin.
herkese merhabalar aslı gelmiş minik kaan nasıl acaba?
kızlar bir süreliğine yokum yarıdan sonra fırsatım olmaz diğer eve ne zaman bağlanır net bilgim de yok.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.
kolay gelsin tatlım sana. netinide hemen bağlat geç kalma.

bu topikte 1 haftada bayağı coşmuş,renk gelmiş valla.
hiç bi zaman bu kadar mesaj yazıldığını görmemiştim.
melike renk getirmiş sanırım

hı hı hemşeriyiiz tabi opuyorumnanaktan
nevşehiri çok gezdim ben güzelim bilriim ilçelerini doğal güzelliklerinizemuszemus
evet kesinlikle biizm niğde topiği ne hep ben yazıyorum niğdeliler kaybolmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kim buluşmuşşşş:umursamaz:
ama bizde buluşalımmm opuyorumnanaktan

herkese merhabalar aslı gelmiş minik kaan nasıl acaba?
kızlar bir süreliğine yokum yarıdan sonra fırsatım olmaz diğer eve ne zaman bağlanır net bilgim de yok.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.

canım allah kolaylıklar versin havalarda inşallah düzelir salıya herşey gönlünce olsun inşallah
kolay gelsin ebrucumopuyorumnanaktan

günaydın bayanlar...

günaydın hayatımmmmmmmm
herkese günaydın bir pazar günü hava berbattttttt yagmur tüm azametiyle akşamdan beri yagmakta ama gönüller güzel ve bir olsun
hava her ne kadar karanlık olsada günümüz aydın olsun öpüyorum tüm fıstıkları hayırlı günler opuyorumnanaktan

sağol canım ya. kaç gündür rüzgârımla uğraşmaktan topiğede giremiyorum. herkesin geçmiş kandilini kutluyorum arkadaşlaar...

melikecim çok stres yapma canım bebiş konusunda daha yeni evlisin. dur hayatın tadını çıkar. gez eğlen.. bebekler çoook tatlı ama tüm yaşamını elinden de alır.. herşeyi onlara göre düzenlersin. ama sevgileri de ömre bedel..

sen yine de stres yapma. oluruna bırak biraz.stres yapar neden olmuyor diye düşünürsen hamile kalamazsın canım...allah herşeyin hayırlısını versin. öpüyorum canım opuyorumnanaktan

çok tesekkür ederim canım çok haklısın gönül işte istiyoo evet ya evde bi tane dönsün diyoz bi yaramaz hayırlısı olsun canımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…