ebru hemşeri sayılırmışız kıs, bende nevşehirliyim. komşuyuz yaniherkese iyi akşamlarrrrrr
ebrucum hayırlı ugurlu olsun yeni evin inşallah güzel mutlu günler yaşarsın evinde inşallah
kızlar nerelerde oturuyorsunuz belkide komşuyuzda haberimiz yok :)
bende niğdeliyim ama eşim mersinli 12 senedir burdayım 2 oğlişim var kısaca kendimi tanıtayım :)
bende gectiğimiz yaz ev degiştirdim :))))))))
allah herkesin gönlüne göre versin
burda bi kaç kişi buluşmuştu sanırım ama bi foto atmadılarkızlar bir gün bir yerlede buluşalım olmazmı
yada bana gelin :))))))))))))
tekrar hayırlı olsun tatlımcanım beim sağol birinci soruyla başlıyorum:)) mezitliden 105bine aldık canım.10 güne kadar taşınırız sanırım canım.burçin ve nowa sizde sağolun kızlar.
melike çok samimiymişsin gerçekten.sende erken evlenenlerdenmişsin ne kadarlık evlisin?eşinde polismiş benimde kayınpederim ve kayı validem polis emeklisi gerçektende zor meslek katılıyorum ama her mesleği kendine göre zorluğu olduğuda bir gerçek.
ben hamileyken özel doğuş hastanesinde öznur hanıma gitmiştim. sezeryanımıda o yaptı. gayette memnundumevet canım bebeiş istiyorumda duygu tıp agidiyorum aslında ilkay hanımın hastasıyımmm
amin canım amin. Allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin.amin canım banada dua edin emi hayırlı bi bebiş versin rabbimmmmopuyorumnanaktan
kolay gelsin tatlım sana. netinide hemen bağlat geç kalma.herkese merhabalar aslı gelmiş minik kaan nasıl acaba?
kızlar bir süreliğine yokum yarıdan sonra fırsatım olmaz diğer eve ne zaman bağlanır net bilgim de yok.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.
hı hı hemşeriyiiz tabi opuyorumnanaktanebru hemşeri sayılırmışız kıs, bende nevşehirliyim. komşuyuz yanibende 10 yıldır burdayım 2 kızım var
burda bi kaç kişi buluşmuştu sanırım ama bi foto atmadılar
bu topikte 1 haftada bayağı coşmuş,renk gelmiş valla.
hiç bi zaman bu kadar mesaj yazıldığını görmemiştim.
melike renk getirmiş sanırım
herkese merhabalar aslı gelmiş minik kaan nasıl acaba?
kızlar bir süreliğine yokum yarıdan sonra fırsatım olmaz diğer eve ne zaman bağlanır net bilgim de yok.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.
günaydın bayanlar...
gecmiş olsun canım walla benim bebegimde hasta olmustu kaç gündür daha yeni kendine geldiiii bebegimd erken kocişimmmkaydirigubbakcemile3 napim düşük oldu sonra kalamdım warmı bi yöntem yada iiyi bi dr gittiginiz mersinlilerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sağol melikecim,sen nasılsın?
sağol canım ya. kaç gündür rüzgârımla uğraşmaktan topiğede giremiyorum. herkesin geçmiş kandilini kutluyorum arkadaşlaar...
melikecim çok stres yapma canım bebiş konusunda daha yeni evlisin. dur hayatın tadını çıkar. gez eğlen.. bebekler çoook tatlı ama tüm yaşamını elinden de alır.. herşeyi onlara göre düzenlersin. ama sevgileri de ömre bedel..
sen yine de stres yapma. oluruna bırak biraz.stres yapar neden olmuyor diye düşünürsen hamile kalamazsın canım...allah herşeyin hayırlısını versin. öpüyorum canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?