Mersin///33

sağol melikecim,sen nasılsın?Bu öğrenciler yoruyor beni

hadi yaaa ahh canım benimm nasıl kıyıyolar sana oyyy oyyy kıyamam yaa bu arada benim arkadasta ögretmen bizim apartmanda cok iyi konusuruz zaten topragım oda adanalı esi polis oda ölee diyo yaa kahveyi çok sever bol bol kahve iceriz onla a.s canım benim onuda cok seviyom senden iyi olmasın süper biridir egitimciler böle işte sözün bittigi yer canım sanada meslek hayatında basarılar dilerim.......a.s.

slm kızlarrrr nasılsınız yogunsunuz sanırım kimse yokkk ne zaman gelsemde kçib güzellerrr

aslıcım sağol canım,iyiyiz,inş kaan da iyidir,büyümüştür paşam
tuğbacım hoşgeldin,biz de erdemliliyiz

neden kimse gelmiyor hakikaten. gelen bir iki gün uğruyor sonra gidiyor.sitede başka topiğe girmiyorum uzun zamandır sırf burası için burdayım.dönem dönem nasıl canlanıyor hep öyle olsa.
buu arada bugün inanılmaz sıkıscı bir hava var dışarı çıkmam lazım hiç çıkasımda yok ama.eşimin ailesi gelecek balıkesirden hazırlık yapmam lazım.yarında misafirlerim var onlarada hazırlık yapacağım.bu akşam su böreği deneyeceğim umarım üstesinden gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…