Mersin///33

öğrencilerim hep erkek ve lise olunca yorulmamak mümkün mü?Bugün aşk mektubumu aldım,alıştım artık

öğrencilerim hep erkek ve lise olunca yorulmamak mümkün mü?Bugün aşk mektubumu aldım,alıştım artık

hadii yaaaa kaydirigubbakcemile3 demekki senin ögrencilerin çok şanslııııııı ne güzel canımm yaa keşke bende ögretmen olabilseydimmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

herkese hayırlı sabahlar ve güzel hatunlar iyi hafta sonlarıı olması dilegiyleeeea.s. a.s. a.s.

iyi haftasonları...
ebrucum,melikecim iyisinizdir umarım

çok tesekkrüler canım benim bu hafta sonu sınavım var işletme 3ten devam ediyom aöften yaaa o yüzden strese girdim bakalım hayırlısı hakkımızda...
bugün evin her yerini saldım yuttum agır bi temizlik oldu benim için hiç sormayın gitsin 3+1 ev balkonlar kocaman onları yıka demirleri sil camları sil perdeyi yıka tak cıkar evi al yersille sil sonra evi tamamen degiştirdim esyaları kaldır indir oooo daha neler neler anlatmıyım çünkü daha cok yoruluyommmmakannehir :gitme:
sen napıyosun nasılsın bitanemm???olumunekankayizsmile

sınavında başarılar melikecim,epeyce yorulmuşsun dün,bugün dinlenirsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…