Mersin///33

iyiyim canım sen nasılsın? tedaşta meskide işlerrim vardı bugün bayağı yorulmuşum.bir arkadasım ameliyat oldu ona uğradım falanderken nasılda akşam olmuş.

ii walla nasıl olsun dolanıyom canımma.s.
çok gecmişolsun tatlışımmmopuyorumnanaktan

slm kızlar gecen gün bir arkadasıma gittim kömbe kerebiç kurabiye yedim bayıldımmmmmm
onun kalıpları ne kadar sizin oralarda bana alıp yollayabilecek varmı

slm kızlar gecen gün bir arkadasıma gittim kömbe kerebiç kurabiye yedim bayıldımmmmmm
onun kalıpları ne kadar sizin oralarda bana alıp yollayabilecek varmı

selam sanırım mamülden bahsediyorsun. hazır alınıyor galiba o evde yapan hiç duymadım.çokta ilgim yoktur hiç sevmediğim bişeydir eğer aynı şeyden bahsediyorsan tabii.

kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım valla bu aralar misafir ağırlıyorum bolbol malum ev görme faslı sürer daha.sen ne yapıyorsun?

ii walla canım napim uyandık kahvaltı yaptık sonaeşimi göreve yolladım öle dolanıyom işte kk kolikkk oldum benddeeeekaydirigubbakcemile3

merhabalar....
ohhh,benim için de gez ebrucum (
melikecim sen nasılsın?

merhabalar....
ohhh,benim için de gez ebrucum (
melikecim sen nasılsın?

hoşgeldin bitanemmm çok tesekkür ederim canımcım a.s.
iyiyim çok şükür kocişi göreve yolladım bende dolanıyom kk.da canım sen napıyosun nasılsın ???olumunekankayizsmile
yormuyo inşallahhh çocuklar seniiiiaklinialirimsmile

günaydınlar hayırlı cumalarrrrr güzel bir gün gecirmeniz temennisyleee sekerlerrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…