Mersin///33

valla çok zor oluo ama onun geleceği için çalışıorum mecbur neseki bakıcımız çok ii
özel bir hastanede faturalandırma departmanında çalışıorum canım özelden seninlşe konuşmuştuk hatırlamadın snaırım beni

hımmmm evet yaaa sölemiştin canımcımmm hatırladın yok dilekcim biliyomda sen cıktın diye aklımda kalmış nedense tatlışımmm evet onun gelecegi için ama canım benim koömsumda ögretmen oda öle küçük bebişi bakıcıda napıcan saglıklı sıhhatli olsun bidenemmm sanada kolay gelsinn gülümmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

sağol melikecim,sen nasılsın?
dilekcim kolay gelsin,neyse ki bakıcın iyiymiş,ben de çok memnunum,Allah razı olsun öyle iyi insanlardan,canımızı,kuzucuklarımızı emanet ediyoruz

sağol melikecim,sen nasılsın?
dilekcim kolay gelsin,neyse ki bakıcın iyiymiş,ben de çok memnunum,Allah razı olsun öyle iyi insanlardan,canımızı,kuzucuklarımızı emanet ediyoruz

çok soal canımcım iyiyim çok şükür napim kaynana kyınbaba hala bizde onlarla oturuyom iştee sen napıyon zaman nasıl geciyooooolumunekankayizsmile

günaydın canımcım yok canımm burda görevliyiz sadece polis memuru yanee neden sordun kusum??

eşimin ailesi bizde deyince sordum canım,eşin oralı diye aklımda kalmış
hava burda da bozuk ebrucum

eşimin ailesi bizde deyince sordum canım,eşin oralı diye aklımda kalmış
hava burda da bozuk ebrucum

yok canımcım hatay iskenderundalarda kayınbabam mşde kanseri tedavi için geliyo gidiyolar canımcım..
sen napıyosun nasılsın datluşummmolumunekankayizsmile

geçmiş olsun melikecim kayınbabana,atlatır inşallah
sağol papatyam,sen nasılsın?

merhaba arkadaşlar mersin ve tarsus görünce atladım hemencicik bende varım burda unutmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…