Mersin///33

merhaba herkese
bende mersinliyim yani 15seneden buayana mersinde yaşıorum zemuszemus sizden yardım istiyorum bildiginiz yada duydugunuz iyi bir jinekolog varmı yada dogum için hangi dr tavsiye edersiiz
teşekkürler şimdidena.s

merhaba herkese
bende mersinliyim yani 15seneden buayana mersinde yaşıorum zemuszemus sizden yardım istiyorum bildiginiz yada duydugunuz iyi bir jinekolog varmı yada dogum için hangi dr tavsiye edersiiz
teşekkürler şimdidena.s

fimu h.g.
sanırım hamilesin.
benim doktorum doğuş hastanesindeki Öznur hanımdı.
bilgili ve iyi bir doktor. tavsiye ederim yani.

fimu h.g.
sanırım hamilesin.
benim doktorum doğuş hastanesindeki Öznur hanımdı.
bilgili ve iyi bir doktor. tavsiye ederim yani.

canım teşekkürler hayır hamile degilim körolasıca bir dert var başımda onu yener yenmez inş istiyorum bir bebek sadece bir ön araştırma yapıyım dedim forumda gezerkende sizlere rastladım ve sordum cevabın için çok sagol :lepi:

günaydınlar...
hoşgeldin fimu,orta doğu'da bir bayan varmış,annem çok memnun kaldığını söylüyordu

selam kızlar nasılsınız beni soran sormayan özleyen özlemeyen herkese selam ve sevgiler.sıkıldım iş yerinde ya, şimdi yaseminde çay içiyo olmak vardı bee ne güsel olurdu dimi arkadaşlar?

hoşgeldin canımcımmma.s.
walla canım gözde hatanesinde himmet bey ve eşini çok övüyolar bende sadece onları duymustum :uhm:

selam kızlar nasılsınız beni soran sormayan özleyen özlemeyen herkese selam ve sevgiler.sıkıldım iş yerinde ya, şimdi yaseminde çay içiyo olmak vardı bee ne güsel olurdu dimi arkadaşlar?

slm canım hoşgeldinnnn nasılsın bitanema.s.a.s.a.s.

günaydınlar...
iyi diyelim iyi olsun melikecim,sen nasılsın canımm?

herkese hayırlı geceler sekerlerimmm yine kimsecikler yukkkkk yaaa :gitme: :gitme: :gitme:

selam tatlım iyiyim sen nasılsın?hava güzel olunca morallerde güzel oluyo, ama umarım hemencik ısınmaz hava çünkü mersinde çekilmiyo valla.öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…