Mersin///33

merhaba arkadaşlar bende mersin mezitlide oturuyorum.aslen k.maraşlıyım ama doğma büyüme mersinliyim

Narinim hoş geldin canım, Canım sende bilirsin Mersin çok göç alan bir şehir, Arasan her 10 Mersinliden 9 u başka şehirden çıkar. Sonuçta türk topraklarında ve Türkiye de yaşıyoruz. Önemli olan kişinin memleketi değil insanlığı güzelim. Öptüm canımŞeniz

Kalimara ve Yaramas sizleri bu sayfada görmeye o kadar alışmışım ki yokluğunuz hemen kendini belli ediyor. Bizi kendinizden mahrum etmeyin anacığım, kucak dolusu öpücükler.Şeniz

slm keçi kız.inş birgün biz güneylilerle buluşuruz

Elbet bir gün buluşacağız .
Bu böyle yarım kalmayacak
İkimizinde elleri boş
Öyle durup bakışacağız.
Nejla hayatım hemde yaşçada seninle aynı kuşaktayız. Buluşuruz bir gün....... Tüm Güneyliler öpüldünüz.......

Kalimara ve Yaramas sizleri bu sayfada görmeye o kadar alışmışım ki yokluğunuz hemen kendini belli ediyor. Bizi kendinizden mahrum etmeyin anacığım, kucak dolusu öpücükler.Şeniz

günaydııınnnnnnnn :1hug:

güneyin en güzel şehrine ankaradan kucak dolusu sevgiler getirdim canııımm a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.

mersinnnnnnnnnnnn iyiakşamlar bende bir mersinli olarak sesleneyim dedimmmmmmmmmm çok özledim oraları bu yaz geleceğim inşallahhhhhhhhsenağlama

selam tarsuslu. yaramas tarsusta nerede oturuyorsun ..

narinim HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN........

inşallah buluşuruz keçi kız .ellerin boş kalmayacak

burcu güzel ankaranın neresindesin .bende önce ank da oturuyodum.

maşallah mersimli şekerlerr burda ooo
nasılsınızz yeni gelenlerr hoş geldinizz
burcu nasılsınn
necla sen de nasılsınnn

mrb eficik hoş geldin mersinde nerede oturuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…