Mersin///33

mersinli kızlarrrr neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sesimi duyan gelsinnnnnnnnnnn

mersin şekerlerii nasılsınızzz
ooo sila canım nezaman dır görüşemiyoruzzz
eficik sen nasılsınn
necla sen nasılsınn
cansu giii sen nasılsınnnn
kecikızzz sen neredesin yaaa özledim

Canım benim bende seni çok özledim bazan uzun süre giremiyorum bakıyorum oooooo sayfalar ilerlemiş. Sıla nasılsın canım sende benim gibi

Bir göründün yok oldun
Serap misali
Kendini özletiyon şeker ,,
Tüm Mersin ve kapsamı alanındakiler öpüldünüz.Şeniz

33Mersinli33 arkadaslarima hayirli günler diliyorummmmmmmm :icecream: :enbuyukkk:

cizgeselde gördügünüz gibi cok az bir süre sonra oradayim tatlicadiarzu

Kızlar, günaydın hepinize..
Ben İstanbul'luyum ama eşim illa 3-5 sene sonra Mersin'e gidip
oraya yerleşelim diyo, bekarlığında 3 yıl cafe-bar işletmiş orda,
Siz ne dersiniz? Gelmelimiyiz oraya?

Kızlar, günaydın hepinize..
Ben İstanbul'luyum ama eşim illa 3-5 sene sonra Mersin'e gidip
oraya yerleşelim diyo, bekarlığında 3 yıl cafe-bar işletmiş orda,
Siz ne dersiniz? Gelmelimiyiz oraya?

aa nedemek gii buyur gel mersin çokk güzelll a.s.
ben ce gel güzelim a.s.

ayakarıma karasular aktı gii gezmekten kecikızzzzz
kızım oğlum mu mersin turu yaptık yaaa sen nerdesin nasılsınnnn

aboow mersine yerlesmicende nere yerlesecen :roflol: ben bile ora gelmeyi planliyorum tamamen hemde

Merhabalar hanimlar.Bende artik yari mersinli sayilirim.Yaklasik 6 senedir her yaz TÖMÜK deki yazligimizdayiz.Bu yaz kismetse daha cok gezme imkanim olacak bana gezilecek en güzel yerleri yazip yardimci olurmusunuz.
Saglicakla kalin!

E ask olsun kizlar mersinliler sicakkanlidirlar ama siz bi hosgeldin surasi gezilir burasi güzeldir die bir kelime bile yazmamissiniz :çok üzgünüm:

E ask olsun kizlar mersinliler sicakkanlidirlar ama siz bi hosgeldin surasi gezilir burasi güzeldir die bir kelime bile yazmamissiniz :çok üzgünüm:

a.s.hoş geldin canım koşa koşa gel seni bekliyoruzz özür bacım ya dikkat etmemişim ya :çok üzgünüm:

hosgeldin kardelen masalım.gercı bende yenıyim bu sitede.burada tüm hemserilerime merhaba.cok özledim yaaa memleketimi

yaramascim ve burcucum tesekkür ederim karsilamanz icin.
Bana mersinin gezilecek en güzel erlerini bulmam konusunda yardimci olurmusunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…