Mersin///33

saol canım dün kendi çabamla bulmuştum kontrol paneli.mersini cok özledim bugün dışarı cıkarsan benimiçin de çek içine kocaman bimersin havası ben tarsusluyum ama mersini cok seviyorum.

saol canım dün kendi çabamla bulmuştum kontrol paneli.mersini cok özledim bugün dışarı cıkarsan benimiçin de çek içine kocaman bimersin havası ben tarsusluyum ama mersini cok seviyorum.

slm canım mersin havasını çekemem ama tarsus havası çekerim içime:sm_cool:çünkü bende tarsusta yaşıyorum öptüma.s.

ozz toygar ben senin yerine çektim ama balkondan hahaha canım geldimi sanada mersine gelmiyormusun arasıra
yaramas naptın gelecekmisin kız mersineeee

ozz toygar ben senin yerine çektim ama balkondan hahaha canım geldimi sanada mersine gelmiyormusun arasıra
yaramas naptın gelecekmisin kız mersineeee

1ay olmadı döneli 29 nisanda dönmüştüm 1 ay kaldık oglumla doğumdan sonra gitmiştim ama özledim yinede.saol bu arada:1hug::1hug:

yaramas bugün yine tarsustaydım şeker bir arkadaşın yemegi vardı 82 evler yeşil yurt anıt gezdik bugün canım

yahu yaramas ne zaman olacak buluşma kızzzz senin gelesin yok herhalde mersine huuuuuuuuuuuu

:enbuyukkk:az kaldı toplanıyoruzz inş :enbuyukkk:
kecikızz nerdesin :uhm:
necla sen de yoksun fisfisfis
melihmelis canım sen de gelirsin zatii:1hug:

:enbuyukkk:az kaldı toplanıyoruzz inş :enbuyukkk:
kecikızz nerdesin :uhm:
necla sen de yoksun fisfisfis
melihmelis canım sen de gelirsin zatii:1hug:

agaç olup kök saldım.beklemekten.kafamçokkarıştı

arkadaşlar gününü saatini yerini belirleyelimde buluşalım gayrıı daha fazla uzatmayalım hafta sonuna ne dersiniz herkes fikrini yazsın hangi gün derseniz benden ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…