Mersin///33

GÜNAYDIN CANLARIM,

BENDE BU HAFTA MERSİNDEYİM, ÇOK İSTERDİM SİZLERLE TANIŞMAYI AMA GÖRÜMCEMLERLE BİRLİKTE ANNEMİZİ ZİYARETE GELİYORUZ, ÇOK YOĞUN BİR 3 GÜN GEÇİRECEĞİM, İNŞALLAH KISMET OLURSA YAZ TATİLİNDE BULUŞURUZ, ÖPÜYORUM HEPİNİZİ, HAAA BU ARADA BİRİNİZ BENİM YERİME DÜRÜM TANTUNİ YİYİN OLURMU a.s.

kalimeraaaa kız mersine gelipte tantuni yememk olurmu şekerim yede git
ya kızlar noldu mersin buluşması yaramas senide göremiyorum hiç yahu

mersinli şekerler sahılde olabılırr
çoğunluk mersin de şuan 2 kişi sadece tarsustayız ginede kısmet bakalım
EBRULUM burdayım gıı sden yoksunn ii geceler kendine ii bak elini gördüm

yaramass bak ben bugün öğleden sonra tarsusatyım canım nişan varmış v...düğün salonunda oraya gidecegiz bu arada benim düğünümde orda olmuştu eski

Hayırsız gacı insan biraz vaktinide bize ayırmazmı. Görüşürdük kucaklardık birbirimizi neyse yazın inşallah Ama başkası yesin tantuniyi ben hem dışardan yemem hemde diyetteyim anacım. Şeniz

Yaramas Mersin olursa gün saat farketmez gelirim. Ama Tarsus olursa Cuma olursa sevinirim. eeeeeeeeeeeeeee hadi ama bir başlangıç yapalım sonrada belli aralıklarla buluşuruz.

Canım benim yazını yeni gördüm. Ben Ticaret lisesini bitirdim. Bizde Eski doğum hastanesinin oralarda otururduk. Yakınmışız dur bakalım belkide tanıdık çıkarız. Çamlı kahve bilirsin o zamanlar Tarsusun meşhur kahvesiydi. Kız nereden çıkarttın şimdi fosil olduğumuz meydana çıkacak. Öpüldün şekerŞeniz

keçicim canım biz bu camlı kahve konusunda anlaşalım benim bildigim cetvelde.eski has çeresi degil.farklı yerdede olsa bana geçmişi yaşattın canım.benim eşimde ticaret mezunu.aynı toprak degilmiyiz sonuçta.:1hug:

yaramasım hadi canım ya.okullar kapanmadan buluşacakmıyız.neyi bekliyoruz.

arkadaşlar cansu32 ile ben tarsus'ta buluştuk resimleri cansu arkadaşımız verecektik...

arkadaşlar yaramasla çok güzel bir buluşmamız oldu inş sizlerlede buluşuruz.resimde sorun çıktı ama en kısa zamanda verecegim

keçi kız canım ben niğdeliyim aslında da eşim tarsuslu sizin dediğiniz camlı kahve yi bende çok duydum benim bildiğimde cetvelde kayınvalidemlerin eski evleri de oradaydı canım sonra onlarda mersine taşındılar neyse işte bööyle canım

yaramas ve cansu buluştunuz demek..........Çok üzgünüm çoook

ebrulum bak sende cetvel diyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…