kızlar buluşmaya bende varım :1hug:bir gün ayarlayında buluşalım kızlarr.
GÜNAYDIN CANLARIM,
BENDE BU HAFTA MERSİNDEYİM, ÇOK İSTERDİM SİZLERLE TANIŞMAYI AMA GÖRÜMCEMLERLE BİRLİKTE ANNEMİZİ ZİYARETE GELİYORUZ, ÇOK YOĞUN BİR 3 GÜN GEÇİRECEĞİM, İNŞALLAH KISMET OLURSA YAZ TATİLİNDE BULUŞURUZ, ÖPÜYORUM HEPİNİZİ, HAAA BU ARADA BİRİNİZ BENİM YERİME DÜRÜM TANTUNİ YİYİN OLURMU a.s.
yaramass bak ben bugün öğleden sonra tarsusatyım canım nişan varmış v...düğün salonunda oraya gidecegiz bu arada benim düğünümde orda olmuştu eski
mersinli şekerler sahılde olabılırr
çoğunluk mersin de şuan 2 kişi sadece tarsustayız ginede kısmet bakalım
EBRULUM burdayım gıı sden yoksunn ii geceler kendine ii bak elini gördüm
bende 23 evler civarı saglık mahallesinde oturuyorum kızlar
ahhhh keçicim.nostaljide yazını okudum.o çamlı kahve dedigini ben CAMLI KAHVE olarak biliyorum.dayımın biride hep oraya takılırdı.annemlerde oraya yakın oturuyorlardı.liseyide cengiz topeldemi okudun.beni çok eskilere götürdün canım.ne günlerdi .................senağlamasenağlamasenağlama
Canım benim yazını yeni gördüm. Ben Ticaret lisesini bitirdim. Bizde Eski doğum hastanesinin oralarda otururduk. Yakınmışız dur bakalım belkide tanıdık çıkarız. Çamlı kahve bilirsin o zamanlar Tarsusun meşhur kahvesiydi. Kız nereden çıkarttın şimdi fosil olduğumuz meydana çıkacak. Öpüldün şekerŞeniz
mersinli şekerler sahılde olabılırr
çoğunluk mersin de şuan 2 kişi sadece tarsustayız ginede kısmet bakalım
EBRULUM burdayım gıı sden yoksunn ii geceler kendine ii bak elini gördüm
keçi kız canım ben niğdeliyim aslında da eşim tarsuslu sizin dediğiniz camlı kahve yi bende çok duydum benim bildiğimde cetvelde kayınvalidemlerin eski evleri de oradaydı canım sonra onlarda mersine taşındılar neyse işte bööyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?