günaydın tarsuslu kıslar .nasılsınız.yarın geliyormusunuz
evet kıslar kimse gelemeyecegi için bu tarih olmadı
evet tarih sizden olsun bakalım hadi mersinli şekerler
yaramas gelenlerle buluşma yapsaydık olmazmıydı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben bilgisayarı iki gündür açmadığım için daha yeni gördüm buluşmanız iptal olmuş.salı günü buluşalım.tabi herkes kabul ederse
Bu aralar gözükmemin sebebine gelince; benim oğluma neti yasakladım sınava kadar (7 sınıf) bu aralar okulada gitmiyor hep evde, hal böyleyken çocuğum ders çalışırken test çözerken ben koca karı oturupta nette olmayı kendime yakıştırmıyorum. O yüzden bu aralar vakit bulursam ancak oğlum uyuyunca açıyorum, o yüzden bir varmış bir yokmuş serap misali kayboluyorum. Hoş sınav derdi bitincede bu sefer bilgisayarı oğlumun elimden alamayacağım. Özetle bu aralar beni özleyeceksiniz anacığım. Ama azıcıkta olsa her gün bakıveririşm buluşursanız haberim olur gelirim.
selam arkadaşlar bende geldim aranısa:)
GÜNAYDIIIIN MERSİİİNNNNa.s.
FOSİLİM KEÇİM O BİLGİSAYAR YASAĞI BİZİM EVDEDE VARDI, NEYSE BU HAFTA BİTTTİ ALLAHA ŞÜKÜR, BENİM KIZDA LİSE 1, DERSLERİDE ZAYIFOLUNCA MECBUREN YASAK GELDİ, SANA BİŞEY DAHA SÖYLEYİMDE GÜL BARİİ SABAH SABAH, BEN HER SABAH İŞE GELİRKEN BİLGİSAYARIN BİR KAÇ KABLOSUNU YANIMDA GETİRİYORUM HABERİN VARMI :roflol::roflol::roflol:
NAPİİM ŞEKER KIZ 14:30 DA GELİYOR OKULDAN BİZ GİDENE KADAR BİLGİSAYARIN BAŞINDA OYALANMASIN DİYE MECBUR KALDIM VALLA, YOKSA OTURDUMU BAŞINA ÇİŞE BİLE KALKMIYOR İNANKİ, AMA DERS BAŞINA OTURDUMU 10 DKK.BİR ÇİŞİ GELİR, KARNI ACIKIR, BAŞI AĞRIR YAA İŞTE BÖYLE CANIMCIM, EMİNİM AYNI ŞEYLER SİZDEDE OLUYORDUR, ALLAH KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZE a.s a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?