Mersin///33

mersinim mersinim 7 yıldır ayrıyım memleketimden.havasını suyunu denizini herşeyini özledim canım memleketimin bekle beni iznimde geleceğim.tüm mersinli arkadaşlara selaaam

günaydın sıcak mersinimin sıcak insanları nasılsınız kızlar.gümüş slm canım mersinli olunurda özlenmezmi en kısa zamanda gelirsin inş güzelim.kendinize iyi bakın kızlar

günaydın tarsuslu kıslar .nasılsınız.yarın geliyormusunuz

günaydın tarsuslu kıslar .nasılsınız.yarın geliyormusunuz

:çok üzgünüm:bacum senle tanışmak güzel olur
başlığa baktın mı kimse gelemiyorr
biz tarsus dan geleceğizz ama EBRU da gelemiyorr işi çıkmiş
bu durum da 3 işivar bakalım akşamakadar ne olacakkŞeniz

evet kıslar kimse gelemeyecegi için bu tarih olmadı

evet tarih sizden olsun bakalım hadi mersinli şekerler

evet kıslar kimse gelemeyecegi için bu tarih olmadı

evet tarih sizden olsun bakalım hadi mersinli şekerler

yaramas gelenlerle buluşma yapsaydık olmazmıydı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mersin şekerlerii
hayırlı cumalarr
hepinize sağlık ve huzur dolu gün diliyorumm

yaramas gelenlerle buluşma yapsaydık olmazmıydı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:bacumm bu tarih olmadı
ben de çok üzüldüm hayırlısı inş en yakın zaman dan buluşuruz tmmŞeniz

ben bilgisayarı iki gündür açmadığım için daha yeni gördüm buluşmanız iptal olmuş.salı günü buluşalım.tabi herkes kabul ederse

kıslar günaydınnnnnnnnnnn.nerdesiniz.:uhm::uhm::uhm::uhm:

Elbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak
İkimizinde elleri boş
Öyle durup bakışacağız.
Benim gibi fosil olanlar bilir. Tarsusta Şar Sinaması vardı orada Adnan Şenses ve Tennur Solak oynamıştı bu filmi. çok etkilenmiştim o zamanlar seyredince.................
Nerden çıktı şimdi diyecelsiniz bu muhabbet
Siz KK nın saygıdeğer Mersinli ve Tarsuslu üyeleri bir türlü buluşamayınca bu şarkı aklıma geldi.Ve tabi film. Filmin sonuda Adnanla Tennurun elinde bastonlar iki büklüm bir çam ağacının altında saçları beyazlamış olarak buluşuyorlar ve ölüyorlar. Bizde ben saçları bembeyaz Yaramas iki büklüm Necla titrek Cansu biraz genç olduğu için kır saçlı vb. şekilde ELBET BİR GÜN buluşacacağız. Öpüldünüz kızlar.......

Bu aralar gözükmemin sebebine gelince; benim oğluma neti yasakladım sınava kadar (7 sınıf) bu aralar okulada gitmiyor hep evde, hal böyleyken çocuğum ders çalışırken test çözerken ben koca karı oturupta nette olmayı kendime yakıştırmıyorum. O yüzden bu aralar vakit bulursam ancak oğlum uyuyunca açıyorum, o yüzden bir varmış bir yokmuş serap misali kayboluyorum. Hoş sınav derdi bitincede bu sefer bilgisayarı oğlumun elimden alamayacağım. Özetle bu aralar beni özleyeceksiniz anacığım. Ama azıcıkta olsa her gün bakıveririşm buluşursanız haberim olur gelirim.

GÜNAYDIIIIN MERSİİİNNNNa.s.

FOSİLİM KEÇİM O BİLGİSAYAR YASAĞI BİZİM EVDEDE VARDI, NEYSE BU HAFTA BİTTTİ ALLAHA ŞÜKÜR, BENİM KIZDA LİSE 1, DERSLERİDE ZAYIFOLUNCA MECBUREN YASAK GELDİ, SANA BİŞEY DAHA SÖYLEYİMDE GÜL BARİİ SABAH SABAH, BEN HER SABAH İŞE GELİRKEN BİLGİSAYARIN BİR KAÇ KABLOSUNU YANIMDA GETİRİYORUM HABERİN VARMI :roflol::roflol::roflol:

NAPİİM ŞEKER KIZ 14:30 DA GELİYOR OKULDAN BİZ GİDENE KADAR BİLGİSAYARIN BAŞINDA OYALANMASIN DİYE MECBUR KALDIM VALLA, YOKSA OTURDUMU BAŞINA ÇİŞE BİLE KALKMIYOR İNANKİ, AMA DERS BAŞINA OTURDUMU 10 DKK.BİR ÇİŞİ GELİR, KARNI ACIKIR, BAŞI AĞRIR YAA İŞTE BÖYLE CANIMCIM, EMİNİM AYNI ŞEYLER SİZDEDE OLUYORDUR, ALLAH KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZE a.s a.s.

GÜNAYDIIIN GÜZEL MERSİNİN GÜZEL İNSANLARIIIII a.s.a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDIN PAPATYA33 a.s.

GÜNAYDIN NECLA1905 a.s.

Aynen aynı dert arkadaşım, napcaz bu çocukları bilmem. Ben çalışmadığımdan evdeyim şanssızlığım benim oğlan sabahçı öğleden sonra hep evde o yüzden gezmeye bile gidemiyordum canım. Seninde değiğin gibi ders çalışırken on dadikaya bir çiş ve mutfak ama nette olunca saatlerce ne acıkıyorlar nede çişleri geliyor. Artık kızıyordum Derse oturmadan çişini yapacaksın ne yiyeceksen onuda ye bir saat dersin başından kalkmak yok. Ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu seneyide atlattık sayılır. Böyle yapmasak eminim sınıfta kalırlar. Ama sende uyanıksın hemşerim iyi fikir kabloları yanında götürmek. Haklısın güvenemiyorsun ki haylazlara. Kocaman öptüm seni ve güzel kızını.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…