selam arkadaşlar bende geldim aranısa:)
Aynen aynı dert arkadaşım, napcaz bu çocukları bilmem. Ben çalışmadığımdan evdeyim şanssızlığım benim oğlan sabahçı öğleden sonra hep evde o yüzden gezmeye bile gidemiyordum canım. Seninde değiğin gibi ders çalışırken on dadikaya bir çiş ve mutfak ama nette olunca saatlerce ne acıkıyorlar nede çişleri geliyor. Artık kızıyordum Derse oturmadan çişini yapacaksın ne yiyeceksen onuda ye bir saat dersin başından kalkmak yok. Ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu seneyide atlattık sayılır. Böyle yapmasak eminim sınıfta kalırlar. Ama sende uyanıksın hemşerim iyi fikir kabloları yanında götürmek. Haklısın güvenemiyorsun ki haylazlara. Kocaman öptüm seni ve güzel kızını.Şeniz
merhaba arkadaşlar...bir mersinli daha....:sm_cool:
ah ah ne diyeyim ki sana keçikızz bir buluşalım da çokk konuşuruzzzzElbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak
İkimizinde elleri boş
Öyle durup bakışacağız.
Benim gibi fosil olanlar bilir. Tarsusta Şar Sinaması vardı orada Adnan Şenses ve Tennur Solak oynamıştı bu filmi. çok etkilenmiştim o zamanlar seyredince.................
Nerden çıktı şimdi diyecelsiniz bu muhabbet
Siz KK nın saygıdeğer Mersinli ve Tarsuslu üyeleri bir türlü buluşamayınca bu şarkı aklıma geldi.Ve tabi film. Filmin sonuda Adnanla Tennurun elinde bastonlar iki büklüm bir çam ağacının altında saçları beyazlamış olarak buluşuyorlar ve ölüyorlar. Bizde ben saçları bembeyaz Yaramas iki büklüm Necla titrek Cansu biraz genç olduğu için kır saçlı vb. şekilde ELBET BİR GÜN buluşacacağız. Öpüldünüz kızlar.......
hoş geldin aramıza canımselam arkadaşlar bende geldim aranısa:)
sen de hoş geldin canım sizleri burda görmek çok güzelmerhaba arkadaşlar...bir mersinli daha....:sm_cool:
necla bacım geldim ya seni göremedim koçaman öpüyorumm
bu arada sınava girenlere Allah zihin açlklığı versin
emekleri boşa çıkmasın
ŞEKERİM O SIPALAR KENDİLERİNİ TİLKİ SANIYORLAR AMA BİLMİYORLARKİ BİZDE TİLKİNİN BEYNİYİZ DEMİİİ AMAAA:roflol::roflol:
merhaba dostlar bende tarsusluyum ama mersinde oturuyordum simdi suudi arabistan mekkedeyim
Evet bu gün karne aldık. Karnemiz iyi ama bize tatil yok. Sınav var. Haftaya Pazar bitiyor inşallah. Kaliş ne habersin bu gün süpriz yaptım nete gündüz girdim. :sm_cool: Sen yoksun oğlanı sinemaya yolladım. süprizzzzz Tadını çıkarıyorum pvc nin. Mersinli kızlar öpüldünüz. Yeni gelenler hoş geldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz aramızda........Şeniz
slm kızlar ne haber nasılsınız.aramıza yeni katılan arkadaşım hoş geldina.s.yaramas bacum özledim gııı seni vallaaa bida grüşsek cnm yaaaŞeniz
slm bacım çok şükür biraz daha iyiyim.teşekkür ederim öpüldün cnmŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?