Mersin///33

ŞEKERİM O SIPALAR KENDİLERİNİ TİLKİ SANIYORLAR AMA BİLMİYORLARKİ BİZDE TİLKİNİN BEYNİYİZ DEMİİİ AMAAA:roflol::roflol:

ah ah ne diyeyim ki sana keçikızz bir buluşalım da çokk konuşuruzzzz
selam arkadaşlar bende geldim aranısa:)
hoş geldin aramıza canım
merhaba arkadaşlar...bir mersinli daha....:sm_cool:
sen de hoş geldin canım sizleri burda görmek çok güzel

necla bacım geldim ya seni göremedim koçaman öpüyorumm
bu arada sınava girenlere Allah zihin açlklığı versin
emekleri boşa çıkmasın

ŞEKERİM O SIPALAR KENDİLERİNİ TİLKİ SANIYORLAR AMA BİLMİYORLARKİ BİZDE TİLKİNİN BEYNİYİZ DEMİİİ AMAAA:roflol::roflol:

Evet canım sıpaları biz sulu götürür susuz getiririz. Biz neyiz bilmiyorlar . Boş ver Kalim bizi alt edemezler. Fosilde olsak ikimizi alt edecek sıpanın alnını karışlarız. Öpüldün güzel.

gunaydın mersin güzeller nasılsınız bakalın
cansu32 neredesin bacımm
inş hayırlısı olsun necla k i b

mersin güzelleri cumanız hayırlı olsun
evet cucuklarımız da karna aldı tatil onları bekliyorrr

slm kızlar ne haber nasılsınız.aramıza yeni katılan arkadaşım hoş geldina.s.yaramas bacum özledim gııı seni vallaaa bida grüşsek cnm yaaaŞeniz

Evet bu gün karne aldık. Karnemiz iyi ama bize tatil yok. Sınav var. Haftaya Pazar bitiyor inşallah. Kaliş ne habersin bu gün süpriz yaptım nete gündüz girdim. :sm_cool: Sen yoksun oğlanı sinemaya yolladım. süprizzzzz Tadını çıkarıyorum pvc nin. Mersinli kızlar öpüldünüz. Yeni gelenler hoş geldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz aramızda........Şeniz

şükür ya geçkaldım ama sevindim gıı
seni gündüz görmek güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…