Mersin///33

selam nasılsınız bakalım mersin şekerleri
necla bacım sen nasılsın
ben çok yorgunm kardeşimin düğünü yaptık

GÜNAYDIN KIZLAR, KEÇİKIZDAN BİR HABER ALAN VARMI ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM??????

GÜNAYDIN KIZLAR, KEÇİKIZDAN BİR HABER ALAN VARMI ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM??????

Arkadaş vardır:
Yolda karşılaşır selamlaşırsınız.
Sana gelecem evdeysen der.
Canım sıkıldı bir uğradım der.
Tanıdık biriyle selam gönderir.
Vs. vs vs vb. çok arkadaşlar vardır hepimizin yaşamında.
Ama bir arkadaş vardır ki:
Görünmüyorsun hastamısın der arar.
Özledim der gelir.
Haber almazsa birilerine sorar nerelerde acaba diye
Notlar bırakır aradığına dair.
Sağlığını merak eder.
Ve ulaştığında haber aldığında arkadaşından. çok mutlu olur. Sitem etmez sadece seni çok merak ettim der.
Ve o arkadaş benim için bir dosttur benim için saygın bir kişiliktir. Ve bu dost canım KALİMERA dır.
Fosildaşım kalişim sanal dostum kısaca seni çok seviyor ve dostluğundan dolayı teşekkür ediyorum. :içelim:

CANIM ARKADAŞIM BENİM :1hug: NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN ÖLE YAAAA:1hug: VALLA GÖZLERİM DOLU DOLU OLDUsenağlama GERÇEKTEN İNSAN BİRBİRİNİ TANIMADANDA ARKADAŞ OLABİLİYORMUŞ YANİİ BEN BU SİTEDE BUNU ÖĞRENDİM, ANKARA GURUBUNDA ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM VAR, HEPSİYLE TANIŞTIM, AMA DİĞER ŞEHİRLERDEDE HİÇ TANIMADAN ARKADAŞ OLDUĞUM KİŞİLER VAR, İŞTE SENDE ONLARDAN BİRİSİN CANIM BENİM, AMA MERSİNE GELDİĞİMDE İNŞALLAH BİR GÜN MUTLAKA TANIŞACAĞIZ, AİLECEK GÖRÜŞECEĞİZ BEN BUNU ÇOK İSTİYORUM, KISMET CANIM İNŞALLAH, SENİ SEVİYORUM ARKADAŞIM:asigim::1hug:a.s.

ANILMAK GÖNÜL DAĞLARINDAKİ GÜL KADAR GÜZELSE,UNUTULMAK HÜZÜN DAĞLARINDAKİ DİKEN KADAR ACIDIR.UNUTMAYACAK VE UNUTULMAYACAK DOSTA SELAMLAR...

Kalişm ben Ankara resimlerinin olduğu linki tıkladım ama açılmıyor. resimleri kaldırdınız mı. Gül yüzünü görmek istiyorum. Güzel sözlerin için sağol arkadaşım. İnşallah Mersinde görüşürüz bir gün.

yani adana'yla mersin arasında hep gizli bir çekişme vardır nedense biz kk dostuz kesinlikle ama kabul edin kızlar adanalılar olarak bizler sizlerden daha sıkı ekip oldukkaydirigubbakcemile5

yani adana'yla mersin arasında hep gizli bir çekişme vardır nedense biz kk dostuz kesinlikle ama kabul edin kızlar adanalılar olarak bizler sizlerden daha sıkı ekip oldukkaydirigubbakcemile5

Evet canım bu konuda haklısın . Adanalıların buluşmalarını okuyorum. Ben kendi adıma Mersinden aktif olduğunuzu kabul ediyorum. Dostluğunuz daim olsun.Şeniz

:1shok:herkese selam niye mersinli bayanlar bu kadar aktif degil anlamıyorum

Linkin gibi hamarat biriysen neden diye sorduğuna şaşmamak gerekir. Haklısın biz Mersinliler kaynaşmak veya arkadaş olmak istemiyoruz heralde. Sadece buradan selamlaşmak yetiyor sanırım ama buradada kimse yok. Yada herkesin işi başından aşkın bende anlamıyorum canım.

Tüm Mersin öpüldünüz şekerler.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…