selam canım mezitlide oturuyorum, ya sen?
slm kızlar bende tarsustayım...hihoyyyt
GÜNAYDIN KIZLAR, KEÇİKIZDAN BİR HABER ALAN VARMI ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM??????
CANIM ARKADAŞIM BENİM :1hug: NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN ÖLE YAAAA:1hug: VALLA GÖZLERİM DOLU DOLU OLDUsenağlama GERÇEKTEN İNSAN BİRBİRİNİ TANIMADANDA ARKADAŞ OLABİLİYORMUŞ YANİİ BEN BU SİTEDE BUNU ÖĞRENDİM, ANKARA GURUBUNDA ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM VAR, HEPSİYLE TANIŞTIM, AMA DİĞER ŞEHİRLERDEDE HİÇ TANIMADAN ARKADAŞ OLDUĞUM KİŞİLER VAR, İŞTE SENDE ONLARDAN BİRİSİN CANIM BENİM, AMA MERSİNE GELDİĞİMDE İNŞALLAH BİR GÜN MUTLAKA TANIŞACAĞIZ, AİLECEK GÖRÜŞECEĞİZ BEN BUNU ÇOK İSTİYORUM, KISMET CANIM İNŞALLAH, SENİ SEVİYORUM ARKADAŞIM:asigim::1hug:a.s.Arkadaş vardır:
Yolda karşılaşır selamlaşırsınız.
Sana gelecem evdeysen der.
Canım sıkıldı bir uğradım der.
Tanıdık biriyle selam gönderir.
Vs. vs vs vb. çok arkadaşlar vardır hepimizin yaşamında.
Ama bir arkadaş vardır ki:
Görünmüyorsun hastamısın der arar.
Özledim der gelir.
Haber almazsa birilerine sorar nerelerde acaba diye
Notlar bırakır aradığına dair.
Sağlığını merak eder.
Ve ulaştığında haber aldığında arkadaşından. çok mutlu olur. Sitem etmez sadece seni çok merak ettim der.
Ve o arkadaş benim için bir dosttur benim için saygın bir kişiliktir. Ve bu dost canım KALİMERA dır.
Fosildaşım kalişim sanal dostum kısaca seni çok seviyor ve dostluğundan dolayı teşekkür ediyorum. :içelim:
yani adana'yla mersin arasında hep gizli bir çekişme vardır nedense biz kk dostuz kesinlikle ama kabul edin kızlar adanalılar olarak bizler sizlerden daha sıkı ekip oldukkaydirigubbakcemile5
:1shok:herkese selam niye mersinli bayanlar bu kadar aktif degil anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?