Mersin///33

neclacım geçmiş olsun canım dualarımızı esirgemeyiz tabiki Annene acil şifalar diliyorum.buluşmaya bende varım kıslaaaarrrr:teytey:

bu hafta buluşma öneriyorum dışarda olsun.kimse gelmese bile ben kendim gidip tek başıma oturacam. kötükedihüso
kıs papatya33 varım dedin dimi galiba fatma33 de gelir.tamam işte yer belirleyelim kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile5

evet hamaratcım yanlış okumadın ben gelirim dedim ama bir kaç kişi daha olsun ama ya hadi kıslaaar.yeri siz belirleyin.öpüldünüz.

ya bak ya kimseler yok ortada yine.ben şu hasta halimle bi bakınıp sorayım napıyo kıslar diye ama kaybulmuş herkeslersenağlama

kıslar nerde buluşuyonuz bakim .benimde haberim olursa gelirim inş.annem konusunda biraz rahatladık .gamma knife tedavisi uygulanacak .ankara gazide varmış bu tedavi.inş başarılı olur.

İyi geceler kızlar nasılsınız bakem biri buluşmamı dedi . Acaba hadi bakalım sahilde buluşun çok güzel sahilimiz. Kongre salonunun oralarda kafeler var. Denizi seyrede seyrede ne güzel olur bak. Benimkisi bir fikir tabi. Siz bilirsiniz.

Kız tek başına oturulurmu, takılırlar bak karışmam. Şakaydı canım. Gelen olur niye olmasın.

Yeni gelen hemşeriler hoş geldiniz canlarım.Şeniz

selamlar arkadaslar.ben mersinli değil adanalıyım ama mersinde yaşıyorum. yani mersinli sayılırım.mersinli arkadasları burada görmek güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…