Mersin///33

selam kızlaaar nasılsınız ben çoook mutluyum bugün çooook...

ne güzel darısı başıma bende sebebini bilmediğim bir durumdan çok üzgünüm kendimi çok kötü hissediyorum ne yapsam geçmiyor Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

selam kızlar bana yardımcı olun neolurr ... hamile oldugumdan çok zorlanmaya başladım... bildiğiniz tanıdığınız güvenilir temizlikçi bayan varmı..burada kimseyi tanımam.. apartmandada pek kadın alan kimse yok galiba... mezitli tarafında olursa tabi daha iyi olur..özeldem mj atarmısınız..şimdiden tşk

hamarat bebişinmi olacak senin tatlım.
bilmiyordum hayırlı olsun.
temizlikçi konusunda yardımcı olmak isterdim ama o taraflarda tanıdığım yok canım maalesef

bebişin sağlıkla doğsun inşallah hamarat ama yok valla tanıdığım güzelim duyarsam görürsem yazarım sana hemen yerimseniben

şmdiden iyi haftasonları,benim için başladı dahihoyyyt:dance:kaydirigubbakcemile3

bebişin sağlıkla doğsun inşallah hamarat ama yok valla tanıdığım güzelim duyarsam görürsem yazarım sana hemen yerimseniben

teşekkürler kızlar...altalta alıntı yapmayı bilmediğimden :tomato: :çok üzgünüm: cresentin ve miskokulumun mj ını alamadım onlarada tşk...:CüvCüv: allah isteyen herkese nasip etsin bir bebiş..ilginize çoook teşekkür ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sağol canım,sen de iyisindir umarım,bu hafta hep yağış olacak gibi

sağol canım,sen de iyisindir umarım,bu hafta hep yağış olacak gibi

kısss nazar etme güneş açtı zorla dur öle kalsın bugün temislik yapıvercem kaydirigubbakcemile3

İyi olmaya çalışıyorum valla herkeste iyidir inşallah :Saruboceq:

selam mersinim güzel memeleketim burnumda tütüyor özledim be kokusunu gitmek hayal oldu artık çekin içinize kokusunu kızlar doya doya yerimeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…