Mersin///33

Benim ne zaman dışarda işim olsa fırtına çıkıyo var bende bi gariplik ama nese. Nası çıkıcam ben şimdi kaskımda yok -tatlicadiarzu-

herkese günaydınnnn..dün anneler günü için çarşıya çıktım..allahım ne kalabalıktı.insan içine çıkmayalı uzun zaman olmuş sanki...

iyi akşamlar bayanlar,iyice hissediliyor artık yaz.Yazın en sevdiğim şeylerden biri meyveleri,oh çıksa da yesek.

Merhaba arkadaşlar..bende Mersinin Tarsus ilçesindenim..ama Samsunda yaşıyorum 3 senedir..gurbetlik çok zor..memleketimi,havasını,suyunu,sokaklarını,annemi,babamı,kardeşimi,arkadaşlarımı,herşeyi çok ama çok özledim...gurbette hiçbirşey sevdiklerinin yerini doldurmuyor..şimdi 5 aylık hamileyim..allahım bebeğimi sağsalim kucağıma almak nasip etsin..prensesim benim en yakın arkadaşım olcak..

papatyam uğrasak bile kimse birbiriyle konuşmuyor ki,herkes kendine göre bir şey yazıp çıkıyor,yazılan-sorulan şeylere cevap yazıp yorum yapılmıyor malesef.O yüzden canım memleketimin topiğine yazmaz oldum pek.

oh ne güzel mersinde yaşayanlarla tanışabileceğim bir bölüm buldum dedim ama gelen giden yok üzüldüm neyse belki giren olur merhaba diyen olur diye kocaman bir merhaba diyorum.

Arkadaşlar bende Mersin Erdemliliyim. ıstanbul Eyüpde oturuyorum, ıstanbulda oturan Mersinlilerle tanışmak isterim. Ayrıca topikde de tüm hemşerilerimle paylaşımda bulunmakdan mutluluk duyacağım.

selam kızlar iyisiniz umarım, naptınız bakalım halılar falan kalktı dimi temzlik bitti yaanimm,eeeşimdi tattil zamanı dimi acaba kim nereye gidecek tatilde?????

ben memlekete gidicem valla.
zaten deniz her zaman ayaklarımızın altında.
daha bugün denizden geldik.
hazır iznim varkende memleketime gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…