Mersin///33

günaydınlar...
hayırlı ramazanlar,ben şimdiden susadım
sağol crescim
ablamdan sonra ebru da kayboldu ((
paress mrb canım

GÜNAYDIIIN MERSİİİN opuyorumnanaktan

HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM CANLARIM :1hug:a.s.

ANKARADAN MERSİNE KUCAK DOLU SEVGİLERturkbayragi

FOSİLDAŞIM CİVANIM :1hug: ÇOK ÖZLEDİM SENİ NERELERDESİN :1hug:a.s.

mrb kızlarrr
aslen mersinli değilim ama doğma büyüme mersin
çok özlüyorum mersini orda değilim
herkese hayırlı ramazanlar...

ne öğretmenisin canım
sorma insanın doğup büyüdüğü yer bambaşka
temmuzda ordaydım bi hafta
doyamadım:)

misafir üstüne benim uyuşukluğum uğramaz olmuşum buraya ihmal etmem normalde.ay sormayın kendimi anlayamıyorum zaten hareketsiz biriydim iyice uyuştum kolumu kaldırmak bile zor geliyor galiba vitamin eksikliği falan yaşıyorum doktora gitmem lazım.burçin cres özlemişim sizi.abla hala yok nerde ya.yaylaya mı kaçtı gene.bu arada herkese hayırlı ramazanlar oruç tutanlara kolaylıklar sıcakta zor iş.öpüyorum sizi.

günaydınlar...
ebrucum geçmiş olsun canım,düzel artık yaaa
ablama da küstüm zaten,kardeşini unuttu

hayırlı ramazanlar millet... ayy bu sene tutamıyorum ya içim bi buruk... en azından ilk günü tutsam dedim cesaret edemedim zaten normalde zor geçiyor bide oruçlu olsam...herkese kocaman sevgiler ramazanın huzur bereket sağlık ve booool para getirmesi dileğiyle

kızlar geçende anamura taşınacağımı söylemiştim.1 hafta oldu taşınalı..çok güzel bir yer ama dehşet sıcak..eriyorum..o kadar su içmemem rağmen terlediğim için wc nin yolunu unuttum..günde 2 defa duşa giriyorum..gerçi bütün gün suda dursam banamısın demem..oyy oyyy
hayırlı ramazanlar bu arada herkese

kızlar geçende anamura taşınacağımı söylemiştim.1 hafta oldu taşınalı..çok güzel bir yer ama dehşet sıcak..eriyorum..o kadar su içmemem rağmen terlediğim için wc nin yolunu unuttum..günde 2 defa duşa giriyorum..gerçi bütün gün suda dursam banamısın demem..oyy oyyy
hayırlı ramazanlar bu arada herkese

oranın nemi yeter zaten sıcak biyana..neyse bol bol denize girer serinlersin artık canım

tutma zaten aslıcığım sıcakta fenalaşırrsın valla sık dişini zaten son ayındasın bitecek.seneye rahat rahat tutarsın.hem hamilelik hem bıcırık kızın zorlanırsın.öpüyorum tatlım.

günaydın bayanlar,ablam dün de gelmemiş,yoğun galiba

Canım kardeşim geldim geldim.

Denize tatile gittim ve nete hiç girmedim, o yüzden sizleri ihmal ettim. Ben sizleri unuturmuyum canlarım benim.
Ramazandan bir gün önce geldim. onada temizlik falan derken oruç ilk günleri derken daha yeni kendimi toparladım.

Öpüyorum herkesi. Hayırlı ramazanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…