sağol crescim
dün acildeydik,bugün tekrar dr'a gittik,kan tahlilleri yapıldı,sonuç bekliyoruz,zayıflamış kuzum,ateşi de düşmek bilmiyor,kusuyor.
burçincim geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm bizi haberdar et olurmu? cres minik bir bebeğin var demek allah bağışlasın tatlım bilimiyordum.
evet canım
geçen hafta 1. doğum günüydü. zemuszemus
canım geçmişi okumadım ama ne kadarlık bebeğin
çok geçmiş olsun ebrucum,acil şifalar
kağan iyileşti şükür,tahlilde de bir şey çıkmamıştı zaten.
hoşgeldin ablacım,nerden arıyım kime sorayım yaaa....,hem bahanem var,oğlum hastaydı çok.Şaka bir yana umarım güzel geçmiştir yayla tatilin,serin serin
burçinciğim kağanın iyileşmesine çok sevindim.keçikız sende hoşgeldin yayla mis gibidir şimdi serin serin iyi gelmiştir. dünden beri çok fenayım gece çok kötüydü benim için.şimdi biraz daha iyiiiyim.
canım dünden beri üç kilo kaybettim doktora kolay klay gitmem akşama kadar bekleyeceğim geçmezse bu halsizlik ve ishal mecburen gideceğim.
slm arkadaşlar artık bende mersinli sayılırım..tayinimiz anamura çıktı..çok merak ediyorum nasıl bir yer..aşırı sıcak diyorlar hiç sevmem öyle sıcakları ne yapacağım bilmiyorum...yarın gidiyorum nasipse...
Canım ishal hiçte yabana atılacak hastalık değil. hemen dr. git. yoksa iyileşemezsin. belki mikrobiktir . geçmiş olsun.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?