Mersin///33

çok geçmiş olsun ebrucum,acil şifalar
kağan iyileşti şükür,tahlilde de bir şey çıkmamıştı zaten.

hoşgeldin ablacım,nerden arıyım kime sorayım yaaa....,hem bahanem var,oğlum hastaydı çok.Şaka bir yana umarım güzel geçmiştir yayla tatilin,serin serin

burçinciğim kağanın iyileşmesine çok sevindim.keçikız sende hoşgeldin yayla mis gibidir şimdi serin serin iyi gelmiştir. dünden beri çok fenayım gece çok kötüydü benim için.şimdi biraz daha iyiiiyim.

slm arkadaşlar artık bende mersinli sayılırım..tayinimiz anamura çıktı..çok merak ediyorum nasıl bir yer..aşırı sıcak diyorlar hiç sevmem öyle sıcakları ne yapacağım bilmiyorum...yarın gidiyorum nasipse...

inş önemli bir şey çıkmaz ebrucum
anamur mu?cennet gibi yer,şanslısın valla,ama yazı pek çekilmez doğru demişler.ıyi yolculuklar

hoşgeldin ablacım,nerden arıyım kime sorayım yaaa....,hem bahanem var,oğlum hastaydı çok.Şaka bir yana umarım güzel geçmiştir yayla tatilin,serin serin

Evet ya yayla çok güzeldi, hiç gelmek istemedim ama benim oğlanın tercihi vardı.

Beni nasıl arayacaksın biliyormusun.:uhm: Bu sayfaya girip Keçi kız nerdesin diye .Hadi bahanen varmış affedildin. (şaka Tabi) Oğlunu seni öpüyorum. Şeniz

Evet yayla buranın sıcağından sonra cennet gibiydi. Buz gibi oluyor akşamları.Sanada geçmiş olsun, hayrola neyin var?

Hoş geldin canım aramıza Anamurda yaşamadım ama gördüm. Küçük sakin bir kent. Denizi doğası güzel ama malesef sana söyledikleri gibi sıcak bir kent.

Canım ishal hiçte yabana atılacak hastalık değil. hemen dr. git. yoksa iyileşemezsin. belki mikrobiktir . geçmiş olsun.Şeniz

hayatta yattığımı bilmem hastalandığımda dünden beri yaıyorum çok şükür ateşim düştü iki saat önce biraz daha iyiyim o yüzden nasıl bir halsizlikti ayyyy.hoşgeldin tekrardan.ama hava iyi iki gündür burdada neyseki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…