• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler mersin cilt doktoru önerisi????

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hayatyasam1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
94
27
48
Kizlar yüzumde sivilceler cikiyor agrili cikiyor bir de dokununca agriyor bazen de kasiniyor bana mersinde iyi bir cilt doktoru lazim artik gitsem iyi olacak bana yardim edin lutfen kime gidebilirim bu sorunu olup doktora giden var mi ? Oynadigim icin bazilari da leke kaldi :( cvplarinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.

demet deviren'e gidiyordum fakat sanırım kendisi taşındı o yüzden doktorumu değiştirdim. Forum yaşamdaki doktora gidiyorum adını hatırlamıyorum zaten bir tane var ama 3-4 aydır onada gitmiyorum cünkü geçti şükür

demet deviren'e gidiyordum fakat sanırım kendisi taşındı o yüzden doktorumu değiştirdim. Forum yaşamdaki doktora gidiyorum adını hatırlamıyorum zaten bir tane var ama 3-4 aydır onada gitmiyorum cünkü geçti şükür
Cok tesekkur ederim artti iyice sivilceler nasil oldu anlamiyorum bakimi temizligi de onemsiyorum oysaki.

Merhaba sivilcelerinize ve sivilce izlerinize tabi bir cok rahatsizliga Lr urunleri cok ii geliyor. Detayli bilgi isterseniz bana saniyekilic_ela@hotmail.com adresinden ulasabilirsiniz size yardimci nolurum

Lr da
Sedef egzema dogum catlagi varis sac dokulmesi mantar sivilce dogum ve gunes lekesi gibi daha bir cok rahatsizligi onemli olcude duzleten urunler mevcuttur

kızlar alnımda yağ bezesi gibi bişey var 2 3 yıldır vardıda büyüdü gibi sanki mersinin en ii cilt doktoru kimdir bilen varmı

mersinde gidilecek değil ama gidilmeyecek bir dr biliyorum 2009 gecici dolgu yaptırıp para için kalıcı dolgu yapan dr ÖZAY ERCAN SAKIN GİTMEYİN mesoestetik yüzümdeki kalıcı dolgu ucuz güvenirliliği kanıtlanmamış resmen yüze konan bomba erimiyorda yüzümden parca parca çıkartılıyor herseferinde 10 -15 dikişle yüzüm çarşamba pazarı gibi sakın ona gitmeyin

Back
X